muka

muka

Facebook Badge

TERBARU

Rabu, 26 September 2012

GEMPAR BERAPI : BELI BINI ORANG

TEBUS TALAK...Normah sanggup tebus talak dengan bekas suami  untuk berkahwin dengan teman lelaki. 
TEBUS TALAK...Normah sanggup tebus talak dengan bekas suami untuk berkahwin dengan teman lelaki.

JOHOR BAHRU: Untuk memastikan wanita dicintai menjadi milik mereka biarpun si dia sudah berkahwin, ada lelaki tidak kisah mengeluarkan puluhan ribu ringgit untuk membayar wang tebus talak.
Mungkin ada menganggap perbuatan itu ibarat `membeli isteri orang’ namun bagi lelaki dan wanita terbabit, itu bukan persoalan penting kerana segala urusan dilakukan mengikut prosedur termasuk proses di mahkamah.
Berkongsi pengalamannya, seorang wanita yang mahu dikenali sebagai Normah, 31, mengaku teman lelakinya membayar RM20,000 kepada mahkamah untuk kos tebus talak bagi mengesahkan perceraiannya dengan bekas suami.

Normah berkata, selepas diceraikan dia terus berkahwin dengan teman lelakinya itu dan kini mereka bahagia sebagai suami isteri.

“Suami saya sekarang tidak kisah mengeluarkan RM20,000 sebagai bayaran tebus talak asal kami dapat bersama,” katanya yang berkahwin buat kali kedua hanya selepas empat bulan dicerai suami pertama.

MELAYUKUHEBAT.COM

PANAS : BILA DAH JAHIL, APAPUN BOLEH BUAT..SANGGUPKAH SATU HARI NANTI ISTERI ANDA PULA YANG BERBUAT DEMIKIAN..KERAJAAN SEPATUTNYA BERTANGGUNGJAWAB DALAM MEMBENDUNG HAL SEBEGINI..TAPI, SELAMA KITA MERDEKA, GEJALA SOSIAL SEMAKIN MERUNCING..SOKONG UMNO, AKHLAK REMAJA MAKIN TERUK.. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...