muka

muka

Facebook Badge

TERBARU

Khamis, 4 Oktober 2012

GEMPAR BERAPI : ARTIS MALAYSIA HANYA GIGIT KEKASIH??


puteri sarah liyana gigit ammar

Kontroversi ini timbul apabila pipi Ammar Alfian terdapat kesan gincu merah ketika mereka berdua menghadiri majlis pertandingan akhir Hero Remaja. Menurut Puteri Sarah, dia menggigit Ammar kerana diusik. Kata Puteri Sarah:-
Saya baru terbaca di laman Twitter tentang hal ini. Kalau nak tahu, saya bukannya mencium pipi Amar tetapi menggigitnya ketika majlis sedang berlangsung. Ketika itu dia mengusik saya, dan terus saya mengigigtnya. Kerana saya menggunakan gincu merah, itu yang ada kesan. Masa kejadian itu, di belakang saya ada beberapa orang. Saya tidak pasti sama ada mereka perasan atau pun tidak. Bayangkan jika ketika itu Amar datang seorang diri dengan penampilan sedemikian, pasti lain lagi ceritanya. Tambahan pula, mustahil untuk kami lakukan sedemikian rupa di luar sebelum hadir ke majlis. Dan benda yang terjadi itu di tempat khalayak, saya tidak tahu apa lagi yang mahu dicerita fasal kami.
PANAS : BILA TAK TAHU PASAL AGAMA, INILAH JADINYA..SEMUANYA BERASAL DARI SISTEM PENDIDIKAN YANG HANYA MEMENTINGKAN ASPEK DUNIAWI SEMATA-MATA..JANGAN HAL SEBEGINI TERJADI DIKALANGAN AHLI KELUARGA ANDA..TOLAK UMNO, SELAMAT GENERASI MUDA MALAYSIA.

GEMPAR BERAPI : ARTIS JALIN HUBUNGAN BADAN DENGAN AHLI POLITIK??LOS ANGELES – Aktres terkenal China, Zhang Ziyi menyaman portal berita Boxun News kerana menyiarkan laporan yang mendakwa dia merupakan seorang pelacur, kata seorang peguam pelakon itu kelmarin.
Portal berita itu yang berpangkalan di sini mendakwa Ziyi melakukan hubungan seks dengan seorang ahli politik China, Bo Xilai.
“Boxun News berulang kali melaporkan bahawa Ziyi ialah seorang pelacur,” kata peguam tersebut, Adam LeBerthon.
Pendengaran saman itu dijadualkan berlangsung pada 16 Oktober ini di sebuah mahkamah di sini.
Pada Jun lalu, Ziyi, 33, yang merupakan pelakon filem Crouching Tiger, Hidden Dragon menyaman sebuah akhbar di Hong Kong, Apple Daily dan majalah mingguan, Next kerana mendakwa dia melacur untuk beberapa pegawai kanan China.
Bo dipecat sebagai setiausaha parti komunis di bandar Chongqing pada Mac lalu kerana didakwa menerima rasuah. – Agensi

GEMPAR BERAPI : ARAB SAUDI BUANG SEMUA GAMBAR WANITA DALAM KATALOG IKEA
panas : Malaysia bila lagi??

GEMPAR BERAPI : FACEBOOK KINI BERBAYAR

Lebih lima bulan selepas disenaraikan, Facebook Incorporation mengumumkan langkah mengenakan fi ke atas penggunanya yang mahu mempromosikan foto atau pengumuman masing-masing menerusi laman sosial.

Facebook mengambil langkah itu untuk menambah pendapatannya.

Komponen baru yang dikenali "Promote" diumumkan semalam.

Ia diperkenalkan kepada sekumpulan kecil pengguna Facebook di Amerika Syarikat (AS).

Berdasarkan laporan semalam, Facebook telah membuat kajian ke atas sebilangan pengguna terhad laman sosial berkenaan dengan menawarkan ciri aplikasi baru bagi memastikan komen atau gambar yang dikongsi bersama ahli Facebook mengeluarkan fi pada 'newsfeed' rakan-rakan mereka.“Apabila anda mempromosikan sesuatu pada laman sosial anda, sama ada gambar perkahwinan, jualan garaj atau berita yang besar, ia akan terletak dalam news feed teratas supaya rakan-rakan dan pelanggan anda menyedarinya,” umum Facebook menerusi blog rasminya.

Difahamkan Facebook juga sedang mempertimbangkan fi yang setimpal bagi kemudahan aplikasi berkenaan.

Menurut jurucakap laman berkenaan, harga ujian yang dikenakan ke atas pengguna mereka di AS ialah AS$7 (RM21).

Ia adalah usaha terbaru Facebook untuk bereksperimen dengan cara-cara baru untuk menambah pendapat selain menyediakan ruang iklan yang menyumbang kira-kira 84 peratus perolehan syarikat dalam suku kedua tahun ini.

Facebook juga memperoleh 30 peratus daripada pembelian barang-barang maya oleh pengguna yang bermain Farmville Zynga (ZNGA.O) dan permainan maya lain di laman sosial terbabit.

Ekoran penurun perolehan yang mendadak pada sukuterkahir tahun ini, banyak pelabur dan penganalisis percaya, Facebook perlu mencari cara baru untuk menambah pendapatan.

Minggu lepas, Facebook mengumumkan ciri-ciri yang boleh digunakan pengguna AS untuk membeli dan menghantar hadiah sebenar seperti cermin mata, pastry dan kad-kad hadiah kepada rakan mereka.

Meskipun setakat ini hanya pengguna terhad sahaja yang mempunyai akses kepada aplikasi berkenaan, Facebook Gifts memberikan isyarat syarikat berkenaan akan memainkan peranan yang lebih besar dalam e-dagang.

Facebook satu-satunya laman sosial yang mempunyai 955,000,000 pengguna yang akan kekal percuma, kata juru cakapnya, Jonathan Thaw. 

SINAR HARIAN

GEMPAR BERAPI : Kulit Album Mizz Nina Tertera Allah S.A.W


kulit album mizz nina
Sekiranya mereka yang terlibat di dalam pembikinan kulit album ini ialah orang Islam, kesilapan semudah ini seharusnya tidak berlaku. Rasanya semua orang tahu apa yang patut digunakan dan apa yang tidak patut digunakan. 

GEMPAR : ROTI CANAI NAJIB DI PASARAN??Nama Najib  kini sudah disemadikan sebagai roti canai kosong oleh seorang peniaga roti canai di negara kita.Dan kenapa roti najib lagi murah dari roti telur..adakah Roti canai Najib maknanya roti kosong.. roti tanpa telur..sebab di negara kita, roti kosong lagi murah dari roti telur...:)..anda jawablah sendiri

GEMPAR BERAPI : AKSI PEREMPUAN SEPARUH PAKAIAN DI KEDAIPanas : ada juga perempuan jenis camnie..dimanakah perasaan malu wanita ini..ini semua hasil dari didikan dari awal yang banyak di terapkan unsur-unsur hiburan sampai mempengaruhi cara pemakaian muda mudi malaysia..siapakah yang mempunyai kuasa untuk menghalangnya??tak lain tak bukan kerajaan yang dikuasai oleh umno sebagai parti utama..bila perkara ini berlaku dikalangan ahli keluarga kita, baru kita menggelabah..cegah dari awal..terbukti UMNO tidak mampu menaikkan akhlak rakyat Malaysia ke arah yang terpuji..tolak UMNO, selamat Malaysia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...