muka

muka

Facebook Badge

TERBARU

Ahad, 2 September 2012

GEMPAR BERAPI : Satu Isteri, Dua Suami….Satu Katil! Gila!

Satu Isteri, Dua Suami....Satu Katil! Gila!

Lelaki beristeri lebih daripada seorang bukanlah sesuatu yang janggal, bagaimana pula kalau si isteri bersuami dua, sudah tentu bunyinya pelik.

Dan bagaimana pula kalau si isteri itu tadi berkongsi katil dengan kedua-dua suaminya itu? Itu bukan janggal, bukan pelik…tetapi itu GILA namanya!
Tetapi itulah yang terjadi di Ponorogo, Jawa Timur, Indonesia.
Kisahnya begini.
Umi Khasanah, berusia 44 tahun, mencari rezeki dengan mengumpul barang-barang lama dan telah pun berkahwin dengan suaminya, Saiful.
Kemudian hadir Hadi (47 tahun) dalam hidup mereka.
Hadi, seorang kakitangan pusat kesihatan sebelum itu telah diusir keluarganya kerana ditangkap berkhalwat dengan seorang gadis.
Hampir dua tahun lamanya Hadi tinggal menumpang di rumah suami isteri itu.
Bagaikan sebuah drama televisyen, Hadi tiba-tiba jatuh cinta dengan Umi Khasanah…dan cintanya bersahut!
Entah bagaimana, kedua-duanya berjaya dikahwinkan walaupun Umi Khasanah sudah pun bersuami.
Lebih menjelikkan, ketiga-tiga mereka berkongsi katil dan Saiful dikatakan selamba saja menyaksikan isterinya melakukan hubungan seks dengan ‘madunya’ itu.
Bagaimanapun kisah rumah tangga ‘pelik’ itu berjaya dihidu penduduk kampung yang kemudiannya melaporkan perkara itu kepada pasukan polis.
Akhirnya ketiga-tiga mereka telah ditangkap.
Penulis tak tahu nak kata apa lagi…dunia akhir zaman…


GEMPAR BERAPI : UPACARA KEAGAMAAN YANG PALING MENJOLOK MATA (4 Gambar)UPACARA KEAGAMAAN YANG PALING MENJOLOK MATA. Ini mungkin antara upacara keagamaan paling pelik dan luar biasa. Gadis-gadis dengan pakaian seksi dan menjolok mata menari di hadapan patung Chuchok, Brahmin tamak yang meninggal dunia dalam cerita dari Buddha Vessantara Jataka di Baan Chuchok, Bangkok pada 21 Ogos 2012. Beberapa penari seksi disewa Buddha Thai untuk bersyukur kepada patung Chuchok selepas hasrat mereka telah dipenuhi. Mereka yang terlibat dalam upacara ini mempercayai bahawa kekayaan dan nasib yang baik akan datang kepada orang-orang yang beriman kepada patung Chuchok.


Religious Ceremony in thailand 03

Religious Ceremony in thailand 02

Religious Ceremony in thailand 01

GEMPAR BERAPI : TOLONG SEDIAKAN TANDAS LEBIHNote: Gambar ini mungkin memualkan anda.

Terlajak perahu boleh diundur, terlajak terlebih makan rendang, buruk padahnya. Pergh, bau teluq! Moral of the story, tolong sediakan tandas awam lebih terutama di tempat yang ramai orang dan berikah keutamaan pada mereka yang betul-betul tak tahan.

GEMPAR BERAPI : PESERTA BERSIH MERABA PEREMPUAN??

Perhatikan video minit ke 23 dibawah ini apabila anak dara bermotosikal diraba kiri dan kanan.

GEMPAR BERAPI : PESTA BIKINI AMPANG


Pesta Bikini Ampang. Basah Dan Liar Bikini Wars. Giler ah Malaysia dah ada Pesta Bikini. Perang bikini atau Bikini wars ni diadakan di The Pool, Jalan Ampang Kuala Lumpur pada 29 Ogos lalu.

Kod pakaian pula swim wear atau bikini. Menurut poster yang disebarkan, parti itu juga akan memberi 100 pengunjung wanita pertama dengan hidangan minuman keras berjenama mahal secara percuma selain daripada minuman keras jenis biasa untuk wanita yang memakai pakaian tersebut sepanjang pesta itu berlangsung.
Awang hitam pun ambik port juga!


GEMPAR BERAPI : Kerani Mengandung Anak Negro


Terpedaya dengan janji manis Awang Hitam, seorang kerani sanggup menyerahkan mahkota wanitanya dan kini ditinggalkan selepas didapati sudah berbadan dua.

Difahamkan, wanita berusia 30 tahun itu mengenali teman lelakinya yang juga warga Nigeria melalui laman sembang sosial sejak Januari lalu sebelum perkenalan mereka bertukar kepada hubungan cinta.

Sumber polis berkata, wanita itu pada mulanya kurang percaya dengan kata-kata lelaki terbabit, namun selepas berjanji dan dipujuk untuk berkahwin selain mengaku tidak mempunyai teman wanita, mangsa menjadi ‘layu’ dan termakan kata-kata lelaki itu.

“Mangsa mengenali teman lelakinya itu sejak Januari lalu, sebelum melakukan hubungan seks lebih 10 kali di rumah mangsa dan juga di rumah lelaki itu.

“Lelaki berkenaan bukan saja meminta mangsa mengadakan hubungan seks dengannya pada waktu biasa malah juga ketika datang haid,” katanya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...