muka

muka

Facebook Badge

TERBARU

Jumaat, 30 Ogos 2013

GEMPAR : TERLUPA PAKAI SELUAR @ FESYEN

Macam-macam ragam manusia zaman sekarang. Dah tak ada rupa manusia langsung kadang-kadang. Alien punya figure pun dah ada sikit-sikit. 

Yup, itulah kami dapat lihat dengan gaya wanita ini. Tertanya-tanya juga difikiran, adakah ini fesyen terbaru (hanya memakai seluar dalam kemudian keluar bersiar-siar) ataupun beliau terlupa memakai seluarnya dari rumah? 

Mujur bukan di Malaysia! 


GEMPAR BERAPI : DI CEKUP KETIKA ASYIK BERAKSI

Dicekup ketika asyik beraksi

SUBANG JAYA – Seramai tujuh individu ditahan dan diserahkan kepada pihak polis kerana menjalankan aktiviti tidak bermoral di tiga rumah urut di sini, hari ini.

Pengarah Jabatan Penguatkuasaan Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ), Mejar (B) Mohd Rasip Rasul berkata, hasil risikan dan maklumat awam, pihaknya menyerbu tiga premis pusat kecantikan dan  pusat urut di kawasan SS15.

“Ketika serbuan dijalankan, terdapat pelanggan sedang diberi urutan badan dan batin.

"Hasil pemeriksan mendapati premis mempunyai lesen sah dari MPSJ untuk urutan reflekseologi tetapi menawarkan urutan badan serta batin kepada pelanggan,” katanya.

Tambahnya, dalam sebuan tersebut, pihaknya turut menahan seorang pelanggan lelaki dan seorang tukang urut wanita sedang asyik beraksi di atas katil.

Ketika dicekup pelanggan lelaki tidak berbaju, memakai seluar pendek manakala tukang urut wanita separuh bogel dan hanya memakai baju.

Operasi tersebut diketuai oleh Penolong Pegawai Penguatkuasa MPSJ, R Ravinthran bersama 23 anggota.

GEMPAR BERAPI : EPIC YANG FAIL DARI FILEM TANDA PUTERAMemang hebat siapa yang dapat kesan semua kesilapan dalam filem Tanda Putera ini  sedangkan pihak penerbitan sendiri yang begitu ramai tu pun gagal memastikan segala kesilapan kecil sebegini tidak berlaku. Sepatutnya perlu lebih titik-berat hal-hal sebegini untuk filem-filem yang akan datang kalau tak berbangkitlah hal begini. Biarpun kecil tapi hal begini mampu mempalitkan imej yang kurang sempurna untuk sesebuah filem. 

GEMPAR BERAPI : BUNG MOKHTAR SUDAH BOSAN DENGAN ZIZIE??Bila dilihat gambar ini, Zizie seolah-olah disisih oleh Bung.Seperti Bung tengah fokus kepada handphonenya.Bung tengah sibuk bermain game yang popular di Iphone dan Android sekarang iaitu Candy Crush.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...