muka

muka

Facebook Badge

TERBARU

Selasa, 18 September 2012

GEMPAR BERAPI : HISHAMUDIN TERKANTOI & MENIPUSusulan dari peristiwa "Pijak Gambar Pemimpin Negara Perbuatan Melampau" yang hangat dibincangkan sejak kebelakangan ini; saya telah dikunjungi oleh seorang pegawai Polis dari Gombak pada hari Khamis pada 13 September sekitar jam 3 petang.

Laporan dibuat di Balai Gombak oleh seorang yang sudah pasti meluat dengan sikap berat sebelah pihak berkuasa yang hanya mengambil berat persoalan gambar Najib
 dipijak tetapi tidak menghiraukan apabila gambar pimpinan PR dilakukan sedemikian rupa, malah lebih dari itu.

Atas laporan tersebut pegawai berkenaan telah bertemu saya kerana telah tersebar luas di Internet bagaimana gambar saya dan pimpinan utama PAS, DAP dan PKR pernah juga dipijak oleh para samseng politik.

Semasa pertemuan tersebut, pegawai berkenaan meminta maklumat berhubung peristiwa yang melibatkan gambar saya dipijak di perkarangan Masjid Negeri Shah Alam. Saya memaklumkan bahawa ianya berlaku pada awal 2010 dan bukan sekadar gambar, video pun ada.

Apabila ditanya samada saya kenal atau tidak samseng tersebut, saya katakan tidak, tetapi boleh mengagak dari 'cawangan' mana. Saya memberitahunya sekiranya diperlukan, saya boleh cuba dapatkan maklumat berhubung siapakah mereka ini.

Pada masa sama saya juga menunjukkan gambar budak upahan UMNO/BN yang kencing di atas gambar saya dan TGNA serta TGHH. Saya memaklumkan kepadanya bahawa banner yang dikencing itu adalah banner PRU 2008 yang dipasang oleh PAS Shah Alam. Pegawai berkenaan kemudiannya memaklumkan kepada saya bahawa ia adalah kes yang berasingan dan sedang disiasat oleh Polis dari Terengganu kerana laporan dibuat di Kerteh.

Dengan itu perbincangan berakhir dan saya berjanji untuk menghantarkan video dan apa jua maklumat berhubung peristiwa tersebut kepadanya. Oleh yang demikian, sekiranya saudara saudari kenal mereka ini, sila maklumkan kepada saya melalui email atau datang sendiri ke pejabat saya di Seksyen 13 Shah Alam.

Esoknya, pada hari Jumaat 14 September, saya mendapat panggilan dari seorang lagi pegawai Polis! Beliau dari Terengganu dan sudah berada di Shah Alam. Beliau ingin berjumpa saya juga berhubung peristiwa gambar TGNA dan TGHH yang telah dikencing itu. Saya berjumpa beliau pada jam 3 petang juga selepas solat Jumaat.

Beliau meminta maklumat dari saya berhubung peristiwa tersebut. Saya memaklumkan kepadanya bahawa ianya berlaku semasa tempoh kempen PRU 2008 iaitu pada awal Mac.

PAS Shah Alam telah memasang 5 sepanduk besar ukuran 10'x20' dan memasangnya dibeberapa lokasi strategik. Banner yg dikencing adalah salah satu darinya dan mungkin ianya banner yang dipasang di Seksyen 7.

Itu sahaja maklumat yang ada pada saya. Gambar itu jelas menunjukkan kumpulan berkenaan berpakaian baju BN dan mungkin juga merupakan para petugas yang pemasang bendera yang diupah untuk berkerja pada waktu malam.

Saya rasa mereka bukan warga Shah Alam tetapi adalah tenaga kerja dari luar. Selepas itu beliau minta diri dan meminta saya untuk memberikan apa jua maklumat tambahan kalau ada pada dirinya sebagai pegawai penyiasat.

Saya beranggapan siasatan baru sahaja bermula; maka saya amat terkejut apabila Hishamuddin memaklumkan bahawa ada yang telah ditahan pada hari Sabtu keesokan harinya. Betulkah perkara ini saya tertanya? Atau satu lagi helah politik mainan UMNO sepertimana biasa? ~ yb-khalidsamad

GEMPAR BERAPI : AKHBAR MALAYSIA TAK SENSORED GAMBAR TETKGEMPAR BERAPI : BiKiNi FASHI0N DI MALAYSIA??UMNO-BN mengajak rakyat Malaysia MEMBALAS BUDI yang mereka bawa selama ini...

Najib sebagai Presiden UMNO mendapat WAHYU bahawa PERJUANGAN UMNO DIRESTUI ALLAH

Tanpa UMNO-BN, tiadalah BIKINI PARTY, WET PARTY, SOAP PARTY dan yang sewaktu dengannya, tiadalah tiket 'VIP' ke Neraka Jahanam..

Kah kah kaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh!!


 

GEMPAR BERAPI : PM ADAKAN SAMBUTAN HARI RAYA BULAN ZULKAEDAH??
[ PERDANA Menteri yang juga Menteri Kewangan, Datuk Seri Najib Razak dan isterinya, Datin Seri Rosmah Mansor bersalaman dengan warga kerja Kementerian Kewangan pada majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri bangunan Kementerian Kewangan di Putrajaya, hari ini. Foto BERNAMA Sep 18, 2012 4:38 pm ]kah kah kah...woit...SAMBUTAN AIDIL FITRI TOK NENEK APA LAGI TUUUU...kah kah kah


SEDAR KAH HARI NI...DAH 2 ZULKAEDAH !


AIDIL FITRI TUU HANYA DALAM BULAN SYAWAL


PUASA WAJIB ITU HANYA DALAM BULAN RAMADHAN


PERGI BERHARI RAYA JAUH KE SANA BOLEH


PERGI BERHARI RAYA MERATA CEROK BOLEH


LAST SEKALI BERHARI RAYA DENGAN ORANG2 'DEPAN MATA' PADA 2 ZULKAEDAH...kah kah kah


KALAU CAM TU BAIK SAMBUT AIDIL FITRI DALAM BULAN 'MUHARAM'


SEBAB DALAM BULAN TU DIJANGKA ADA 'PILIHAN RAYA HARAM'...MENIPU...kah kah kah


GEMPAR BERAPI : AKSI YANG BOLEH BUAT ANDA SESAK NAFAS


Adoi… nak tak nak kena percaya jugak yang generasi sekarang dah semakin rosak.

MELAYUKUHEBAT.COM

GEMPAR BERAPI : TARIAN MENJOLK MATA PELAJAR UNIVERSITI BERTUDUNGMasyallah...tarian mejolok mata daripada pelajar bertudung sebuah universiti tempatan yang terpengaruh dengan budaya gangnam style.

PANAS : APA NAK HAIRAN, INILAH BUDAYA DITERAPKAN UMNO SELAMA INI 

GEMPAR BERAPI : TENGOK APA TU BANG???MELAYUKUHEBAT

GEMPAR BERAPI : MAT BANGLA ASYIK TENGOK MINAH SALEH


MELAYUKUHEBAT

PANAS : GAMBR-REAKSI KANAK-KANAK APABILA DISUNTIKSebiji macam muka perkasa masa kena BCG dulu. Kihkih! Kan kan? Hahaha.

GEMPAR BERAPI : MAHATHIR PEJUANG HUDUD??by @tiewnama..
ada beberapa kenyataan mahathir di dalam gambar ini yang gua bersetuju dengannya beb.. tapi mesti ramai yang akan hentam gua lepas ni kaw kaw.. kahkah..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...