muka

muka

Facebook Badge

TERBARU

Jumaat, 16 Ogos 2013

GEMPAR BERAPI : GAMBAR USTAZ AZHAR IDRUS KEMALANGAN

Ustaz Azhar Idrus terlibat dalam kemalangan pagi tadi di Pengadang Baru, Terengganu.

Syukurlah semua selamat.


GEMPAR BERAPI : AKSI NAKAL NABILA HUDA DI MILANAksi nakal Nabila Huda ketika penggambaran di Milan, Itali - Penampilan Nabila Huda memang selalu sempoi dan ala-ala tomboy samada ketika bercuti ataupun menjalani apa-apa penggambaran.

Terbaru, pelakon telah berkongsi beberapa keping gambar nakalnya di Instagram ketika sesi penggambaran drama Sangkar arahan Erma Fatima di bandar Venice dan Milan, Itali.
GEMPAR BERAPI : GAMBAR FIDA BERTUDUNG NAMPAK RAMBUT

Kebelakangan ini, Fida dikritik kerana cara berpakaian yang tidak kena dengan imejnya yang memakai tudung. Apatah lagi kalau kita perhatikan wataknya dalam drama di TV3, iaitu Kasih Alia.
Gambar ini dikirim oleh seseorang kepada kami melalui e-mel. Bayangan pada cermin kereta itu nampaknya seperti teman lelaki Fida, iaitu Mamat, bekas anggota kumpulan Sepah. Gambar ini kelihatan diambil di tempat terbuka. Pesan kami, kalau nak buka tudung, biar di tempat tertutup saja ya, Fida.

GEMPAR BERAPI : AKSI GHAIRAH MARSHA

Terbaru melalui sebuah trailer awal yang dihidangkan oleh Syarikat Penerbit iaitu Business Leader Film Production (M) Sdn. Bhd melalui trailer Laga, menampilkan Marsha Milan Londoh dengan keadaan yang menghairahkan dalam keadaan berkemban.
Filem yang menjalani pengambaran sekitar Taiping, Perak ini menampilkan Marsha sebagai pelakon utama dan turut disertai oleh Nasir Bilal Khan, Eman Manan & beberapa nama besar yang lain.

Apakah impak awal dengan menjadikan watak Marsha sebagai simbol seks mampu memberi keuntungan yang maksima buat filem ke 2 hasil arahan pengarahnya iaitu Ismail Yaa’cob?
Hal ini pasti satu cabaran yang hebat buat pengarah ini apatah lagi tiada nama-nama komersial didalam filem arahanya kali ini.

                                                                      
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...