muka

muka

Facebook Badge

TERBARU

Sabtu, 14 September 2013

GEMPAR BERAPI : APABILA PRAMUGARI MAS & AIR ASIA BERTUDUNG

Pramugari Air Asia

Apabila Pramugari Air Asia dan MAS Bertudung  | Berhijab Dan Bertudung Ialah Tuntutan Agama Yang Paling Wajib Dilakukan Individu Beragama Islam.
Pramugari  pekerjaan yang dianggap popular dan Kelas tertinggi sering menampilkan uniform mencolok mata, apatah lagi jika syarikat penerbangan itu berasal dari sebuah negara Islam yang majoriti pramugarinya terdiri dikalangan wanita Islam. Bertambah sesuai andai mereka menunjukkan sensitiviti dalam etika berpakaian terutamanya bagi perjalanan ke Mekah, Jeddah (Haji) dan acara-acara tertentu.
4HeKtj0 Apabila Pramugari Air Asia dan MAS Bertudung Tb7gBoJ Apabila Pramugari Air Asia dan MAS Bertudung

Bukti daripada gambar-gambar di atas, sebenarnya tiada masalah pun untuk mereka yang bekerja dalam profesion/sektor ini untuk menjalankan tanggungjawab mereka sebagai wanita Muslim. Alangkah bagusnya jika pemakaian ini berterusan dan tidak bersifat semusim atau untuk waktu-waktu tertentu sahaja.

GEMPAR BERAPI : GAMBAR HANEZ SURAYA BERSAMA KEKASIH DI PANTAI?

Kalau sudah seorang selebriti untuk kembali menjalani kehidupan solo, pastinya gerak geri mula di’perhati peminat yang mahu tahu siapakah gerangan orang bertuah bakal bergelar kekasih seterusnya ‘kan? Sudah seperti episod drama dalam dunia nyata.
Kami menerima dua keping gambar hari ini dari seorang peminat yang mendakwa merupakan gambar pelakon Hanez Suraya bersama seorang lelaki yang tidak di’kenali dan mereka nampak begitu mesra berlatarbelakngkan pantai nan indah.
#18 Gambar Hanez Suraya Bersama Kekasih Baru Di Pantai? - ROTIKAYA               #22 Gambar Hanez Suraya Bersama Kekasih Baru Di Pantai? - ROTIKAYA
Hanez Suraya sebelum ini bercinta dengan penyanyi Awi Rafael tetapi percintaan mereka tidak bertahan lama dan putus beberapa bulan yang lalu.
Jadi, adakah sekarag Hanez Suraya sudah bertemu dengan kekasih baru kini atau ini sekadar gambar gimik dengan seseorang yang rapat dalam hidupnya?
#17 Gambar Hanez Suraya Bersama Kekasih Baru Di Pantai? - ROTIKAYA              #20 Gambar Hanez Suraya Bersama Kekasih Baru Di Pantai? - ROTIKAYA      
Dan ya, Hanez Suraya ada ke Pulau Tioman, Pahang baru baru ini dan menguatkan andaian yang gambar ini masih segar dari ladang. Enjoice?


GEMPAR BERAPI : TOP 10 ARTIS BERTUDUNG 2013

10. Irma Hasmie (Pelakon/Pengacara)

9. Natasha Hudson (Pelakon/Model)

8. Norjuma Habib (Pengacara)

7. Yatt Hamzah (Pelakon/Model)

6. Nurul Syuhada Nurul Ain (Pengacara)
5. Wardina Safiyyah (Pelakon/Pengacara)
4. Farrah Adeeba (Pengacara/Model)
3. Heliza Helmi (Penyanyi)

2. Siti Nurhaliza (Penyanyi)

1. Diana Amir (Pelakon)

GEMPAR BERAPI : APA YANG YANA SHAMSUDIN PEGANG TU??

Pelakon, Yana Samsudin telah memuatnaik satu gambar ‘panas’ di akaun Instagram miliknya hari ini. Dalam gambar berkenaan dimana Yana sedang memegang dua botol susu dilengkapi ‘b.r.e.a.s.t pump’ dengan caption bertulis:

untitled


Pandai jugak bergurau nakal si Yana Samsudin ni rupanya. Buat terkejut je. Terus menjadi persoalan, botol susu siapakah sampai dua tu?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...