muka

muka

Facebook Badge

TERBARU

Rabu, 17 Oktober 2012

PANAS : GAMBAR YANG HANYA ADA DI ASIAorang Asia ni memang Pelik-Pelik lah..tak percaya jom cekidout..kompom tersengeh kerang busuk punya!kah kah kah!!

PANAS : Tengah Kawad Seluar Koyak Nampak TUTTTT......


Opppss...Selamat..Nasib aku pakai spenda..klu tak burung ku pasti terlepas...kihkihkih..

GEMPAR BERAPI : PELAJAR P0RN0 DI KENAKAN TINDAKANPelajar Malaysia yang memuat naik gambar bogelnya bersama teman wanitanya di blognya bakal berhadapan dengan inkuiri disiplin.

Menurut National University of Singapore (NUS), pemegang biasiswa Asean, Alvin Tan Jye Lee telah diberikan surat tunjuk sebab sebelum sebuah jawatankuasa mengambil tindakan lanjut diambil terhadapnya.

Jurucakap NUS berkata The Straits Times of Singapore memberitahu, Tan yang juga pelajar jurusan undang-undang tidak menerima biasiswa berkenaan kerana dia sedang bercuti.

Tan telah dinasihatkan agar membuang semua gambar dan video yang dimuatnaik sebelum ini.

Jurucakap itu berkata pihak universiti mempunyai proses pemilihan ketat terhadap penerima-penerima biasiswa berdasarkan pencapaian akademik mereka dan pencapaian peribadi.

"Ini bukan memberi bayangan bahawa semua sarjana-sarjana kami seperti dia (Tan).

"Kebanyakannya pelajar-pelajar kami memberi sumbangan yang bermakna terhadap komuniti NUS, " katanya.


p/s: Pelajar buat blog porno Malaysia ni dah kena tindakan..., pemimpin sebuah parti yang mengaku membuat hubungan seks dulu takkan dah diam kot??
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...