muka

muka

Facebook Badge

TERBARU

Rabu, 7 November 2012

GEMPAR BERAPI : KAYA BETUL SI NEDIM???Mak kau.. gila kaya doll.. pencacai umno yang sokong umno bersungguh sungguh pertahankan pemimpin umno... oppp.. istihar harta bahaya.. kata Nazri Aziz.. patutlah tak mahu istihar harta.. gila kaya kaw!! ini kalilah!! 

GEMPAR BERAPI : LELAKI GILA SEK$ TAK WUJUDLelaki gila seks?  Kami tidak dapat menerima kenyataan separuh gila manusia-manusia di luar sana. Mana mungkin LELAKI gila seks.

Yang sebenarnya, LELAKI bukan gila seks tetapi gilakan anda yang seksi sangat-sangat (Awas kepada wanita yang seksi). Kami ni balik kerja penat-penat, lepak kedai mamak sambil pekena ayam tandori, boleh pulak geng-geng wanita berjalan dengan pakaian ketat-ketat.


Itu yang mula LELAKI jadi tak keruan. Ayam tandori ke mana apa ke mana. Siapa yang salah sebenarnya ni? Hehe.

Time tu "kayu cota" mula la tak tahu duduk diam asyik nak berdiri je kerjanya. Kalau ada yang pakai boxer, alamatnya terbonjol la jawabnya. Hahahaha.

Tiada istilah gila seks sebenarnya. Tapi ada jugak lelaki yang suka mencuri pakaian dalam wanita kan? Itu pun bukan gila seks, itu GILA NAK MAMPOS! Gila seks yang sebenarnya adalah 24 jam nak "bermain". Ha, yang ini baru la gila seks. (Tapi larat ke?)

Mungkin dia mencuri bagi kepada keluarga dia, Minda Lelaku beranggapan baik. Hehe.

Ha, yang ini tangkap gambar bawak masuk bilik air.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...