muka

muka

Facebook Badge

TERBARU

Khamis, 23 Ogos 2012

GEMPAR : PROSES KITARAN KATAK DIDALAM PAS??
GEMPAR : KAABAH DI LANDA HUJAN
GEMPAR BERAPI : NAJIB MELAWAT NIK AZIZ DI HOSPITAL
GEMPAR BERAPI : ZED ZAIDI PERSOAL RAIS YATIM??


randy zed zaidi
randy zed zaidi


GEMPAR : GAMBAR MAJLIS PERKAHWINAN USTAZ DON


gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don


gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
Semoga Ustaz Don dan Husna cepat-cepat dikurniakan cahaya mata dan kekal bahagia sehingga ke akhir hayat. Tahniah sekali lagi.


GEMPAR BERAPI : ZED ZAIDI MENGAMUK???


astro raya
Meluahkan perasaanya menerusi Twitter, Zed Zaidi mempersoalkan ketiadaan program raya yang baru di Astro sedangkan iklan bertambah banyak dan harga caj bulanan semakin meningkat. Malah Zed Zaidi turut menyelitkan persoalan mengenai royalti artis di dalam kenyataannya.
astro
setakat ini pelakon tidak dibayar royalti walaupun rancangan mereka ditayang berulangkali menerusi mana-mana stesen TV. Pelakon bukannya seperti penulis lirik, pencipta lagu atau penyanyi yang mendapat royalti setiap kali lagu mereka dikeudarakan. Apa pendapat anda tentang kata-kata Zed Zaidi tentang Astro? Adakah anda menyokong kenyataanya atau anda membantahnya?


GEMPAR BERAPI : FITNAH TERBARU UNTUK PAKATAN
PANAS : PEMIMPIN PKR DIUGUT BUNUHPETALING JAYA 23 OGOS : Lantang dalam mempertikaikan pengantian Ibu Pejabat Daerah (IPD) Brickfields dengan hanya sebuah pondok polis menyebabkan seorang pemimpin PKR Lembah Pantai di ugut bunuh.
Malah lelaki yang mengugut bunuh S. Pathavachalam mendakwa polis dan Kerajaan Malaysia tidak boleh menyelamatkan beliau.
Menurut Pathavachalam, beliau menerima ugutan daripada lelaki tersebut selepas beliau membantah usaha Kerajaan Pusat membangunkan tapak tanah yang dulunya diduduki oleh IPD Brickfields.
Pathavachalam, yang merupakan ketua cabang PKR Lembah Pantai, mendakwa Kerajaan Pusat merancang untuk meluluskan pembinaan bangunan komersial di tapak tersebut manakala IPD itu akan digantikan dengan hanya sebuah pondok polis.
Beliau menerima ugutan bunuh tersebut menerusi panggilan telefon pada 16 Ogos selepas menghadiri majlis dialog bersama Menteri Pembangunan Wilayah Persekutuan dan Kesejahteraan Bandar, Datuk Raja Nong Chik Raja Zainal Abidin.
Di dalam majlis dialog tersebut, beliau menyuarakan tentangannya terhadap perancangan pembangunan tanah IPD Brickfields.
Lelaki itu yang memperkenalkan diri sebagai “Sudukattu Ravi” mengugut untuk membunuh Pathavachalam dan keluarganya.
Katanya, pengugut itu juga akan menghantar keranda ke rumahnya dan akan bertindak datang ke rumah beliau sekiranya bertindak mencabar pengugut.
“Semua ini adalah berkaitan dengan dialog saya bersama Raja Nong Chik,” katanya dalam sidang media di Ibu Pejabat PKR di sini.
Hadir bersama MP Lembah Pantai Nurul Izzah Anwar dan MP Subang Sivarasa Rasiah.
“Saya dan beberapa Badan Bukan Kerajaan (NGO) hanya membantah penubuhan pondok polis sedangkan kami mahukan balai polis.
“Mereka harus faham kadar jenayah di Brickfields amat tinggi jadi penduduk memerlukan balai polis bukannya pondok polis,” katanya.
Beliau membuat laporan polis di Balai Polis Travers selepas menerima ugutan tersebut.
Bagaimanapun, pengugut itu kemudiannya memberi amaran untuk membunuh Pathavachalam pada bila-bila masa disebabkan laporan polis itu.
“Pengugut itu juga berkata saya hanya membuang masa membuat laporan polis kerana polis dan Kerajaan Malaysia adalah hak beliau dan telah membayar RM10,000 sebagai upah untuk membunuh saya,” katanya.
Projek pembangunan semula Ibu Pejabat Daerah Brickfields, Kuala Lumpur mengundang kontroversi kerana tapak tanah projek itu didakwa telah diberikan kepada sebuah syarikat swasta untuk pembangunan lot komersial.
Pegawai Tertinggi syarikat tersebut juga didakwa mempunyai hubungan dengan pemimpin Umno Bahagian Bukit Bintang


GEMPAR : JUE AZIZ NAFI BERCINTA DENGAN AIDIL??


Pasti ramai yang terkejut apabila Jue Aziz dikatakan bercinta dengan Aidil Zafuan seperti yang dikeluarkan menerusi Metro Ahad baru-baru ini. Percintaan mereka dikatakan berputik selepas dikenalkan oleh Ayu Raudhah. Namun hari ini, menerusi suratkhabar Kosmo, Jue Aziz tampil menafikan yang dia mempunyai hubungan istimewa dengan Aidil.
jue aziz aidil
Jue mengakui mengenali Aidil namun hanyalah sekadar kenalan biasa. Malah Jue berkata yang semenjak dua ini dia sememangnya sibuk dengan penggambaran di luar Kuala Lumpur dan tak mungkin mempunyai masa untuk keluar berdua-duaan dengan Aidil. Kata Jue:-
Pertama sekali, saya ingin menegaskan yang saya memang tidak mempunyai sebarang hubungan istimewa dengan Aidil seperti yang didedahkan. Saya sendiri agak hairan apabila nama saya telah dikaitkan sehingga boleh menimbulkan impak yang buruk. Bagaimanapun, saya akui memang mengenali Aidil dan sejujurnya ia sekadar kenalan biasa. Tidak lebih daripada itu. Kalau ada yang mengatakan kami dilamun cinta atau pernah keluar berdua-duaan, sudah tentu ia tidak benar sama sekali. Sejak kebelakangan ini juga jadual saya agak padat dengan aktiviti lakonan dan sering menjalani penggambaran di luar Kuala Lumpur. Jadi, tidak mungkin saya ada masa untuk keluar dengan Aidil, apatah lagi dengan statusnya yang masih lagi suami orang.
jue aziz
Jue juga memberitahu Kosmo yang dia mengetahui siapakah dalang di sebalik gosip ini. Malah Jue turut melahirkan rasa simpatinya kepada Ayu Raudhah yang tercalar reputasinya kerana dikatakan menjadi orang tengah memperkenalkan dia dan Aidil:-
Apa yang saya dapat tahu bukan nama saya seorang sahaja yang telah terjejas, malah ia juga memberi impak yang buruk terhadap Ayu. Walaupun hubungan kami tidaklah terlalu rapat, tetapi saya kasihan dengan Ayu apabila dia pula dituduh menjadi orang tengah.
Dan Jue memberikan masa seminggu kepada individu yang terbabit mengeluarkan gosip ini untuk tampil dan menunjukkan bukti yang dia mempunyai hubungan dengan Aidil. Jika gagal, individu terbabit haruslah memohon maaf secara terbuka untuk membersihkan nama Jue. Bagi Jue, kontroversi sebegini mampu menutup periuk nasinya di dalam bidang lakonan.

jue aziz aidil

SETERUSNYA

GEMPAR BERAPI :TERBARU- USTAZ DON BERGELAR SUAMI KEPADA HUSNA

Jutaan tahniah diucapkan kepada Ustaz Don Daniyal yang telah pun selamat bernikah pagi tadi. Kini Ustaz Don telah pun bergelar suami kepada Husna. Majlis pernikahan telah dilangsungkan dalam suasana sederhana tanpa liputan besar-besaran.
gambar kahwin ustaz donSETERUSNYA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...