muka

muka

Facebook Badge

TERBARU

Isnin, 3 September 2012

TERKINI : TERKINI-BUDAK BERAK ATAS GAMBAR PM DITANGKAPMc diberitahu suspek bernama Muhammad Ammar B. Abd Rahim, K/p: 930301-01-6323, Pelajar Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernatic telah di tahan pada pukul 11 pagi tadi oleh sekumpulan pegawai D7 Bukit Aman untuk disual siasat sebelum diserahkan kepada IPD Dang Wangi untuk tindakan selanjutnya.

GEMPAR BERAPI : Pawagam Malaysia Tayang Filem Pelakon Lucah - Menteri Bisu ?Filem Indonesia yang menggunakan khidmat pelakon lucah , berlakon dalam filem mereka.  Tapi ni bukan filem lucah la..Filem tersebut adalah "SUSTER KERAMAS" . Tentunya pelbagai aksi menarik dlm filem ni kan dan bakal ditayangkan di Malaysia ?


MANA PERGINYA PERKASA??MANA PERGINYA PENARI-PENARI PUNGGUNG??DAN PALING PENTING, MANA HILANGNYA HASSAN ALI??

GEMPAR : MAYAT WANITA DIGALI DAN DI R*G*L

Mayat Wanita Digali Dan Dirogol
Wanita dalam gambar di atas telah dibunuh dan mayatnya telah dibedah.
Selepas itu dia ditanam di kubur yang ditetapkan. Kemudian, entah ada mamat mana yang sangap sangat dekatnya, pergi korek balik mayat wanita itu  lalu merogolnya…

GEMPAR BERAPI : TERBARU-GAMBAR PEREMPUAN CINA PIJAK GAMBAR PM


MEMANG KENA PIJAK LAH BILA RAKYAT DAH MUAK DENGAN JANJI-JANJI MANIS NAJIB...cuba orang suka, tak nyer di pijak gambar tu..

GEMPAR BERAPI : REMAJA ZAMAN SEKARANGKLIK UNTUK GAMBAR SETERUSNYA


GEMPAR BERAPI : MENGAKU NABI AKHIR ZAMAN


' Aku Ini Nabi Akhir Zaman '

Ayer Keroh – Seorang bekas kapten kapal didakwa di Mahkamah Tinggi Syariah di sini semalam kerana mengaku dirinya Allah dan Nabi akhir zaman.
Bagaimanapun, tertuduh, Roslan Abdul Rahman, 44, mengaku tidak bersalah terhadap kesalahan yang didakwa dilakukan di sebuah rumah di Jalan Rembia Perkasa 14, Taman Rembia Perkasa, Alor Gajah, jam 3.15 petang kelmarin.
Mengikut pertuduhan, dia didakwa mengejek agama Islam dengan menyatakan ‘aku mengaku aku Allah’ dan ‘aku ini Nabi akhir zaman’.
Dia dituduh mengikut Seksyen 62, Enakmen Kesalahan Syariah Negeri Melaka 1991 iaitu mempersenda agama Islam.
Sabit kesalahan, boleh dihukum denda maksimum RM5,000 atau penjara tidak lebih 36 bulan atau kedua-duanya.
Pendakwaan dilakukan Pegawai Syarie, Che Zam Zam Che Man di depan Hakim Syarie Mohd Asri Tahir.
Tertuduh mengejutkan mahkamah apabila tiba-tiba naik berang dan mempersoalkan tindakan pihak berkuasa menahannya.
“Benda itu (tuduhan wujud) lepas saya ditangkap, lepas semua kecoh. Apa kesalahan saya pada awal ditangkap, atas dasar apa?,” katanya dalam nada tinggi.
Mohd Asri kemudian menasihatkan tertuduh supaya menjawab soalan sama ada dia faham atau sebaliknya pertuduhan dan menyatakan pengakuan bersalah atau tidak.
Selepas keadaan tenang, tertuduh meminta pertuduhan dibacakan sekali lagi oleh jurubahasa yang mana dia kemudian mengaku tidak bersalah.
Che Zam Zam memohon tertuduh dibebaskan dengan ikat jamin RM4,000 dengan dua penjamin dari kalangan ahli keluarga terdekat.
Tertuduh dalam reaksi spontan dengan nada keras memberitahu tidak mempunyai wang, selain tiada ahli keluarga terdekat.
Mohd Asri membenarkan permohonan Che Zam Zam dan menetapkan 15 Oktober ini untuk sebutan semula. (Berita Harian)

TAHNIAH UMNO..INILAH HASIL KEMERDEKAAN MALAYSIA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...