muka

muka

Facebook Badge

TERBARU

Rabu, 29 Ogos 2012

GEMPAR BERAPI : ABBY ABADI PERSOAL KENYATAAN HUDUD DR. ASRI


Wow. Abby Abadi ini memang agak lantang semenjak dua ini lebih-lebih lagi menerusi Twitter. Terbaru, Dr Asri, bekas mufti Perlis telah pun menulis tentang hudud menerusi Twitternya seperti di bawah.
hudud dr asri
Tertarik dengan tulisan Dr. Asri, Abby Abadi membalas tweet tersebut seperti di bawah.
hudud dr asri
Dr Asri menjawap tweet yang ditujukan kepada itunya dengan kata-kata yang agak pedas jugak.
hudud dr asri
Dan Abby Abadi memaklumkan kepada Dr Asri yang dia tidak pernah berceramah dan hanya sekadar berkongsi sahaja.
hudud dr asri

GEMPAR : ANAK USTAZ AZHAR YANG BARU DILAHIRKAN??


Tahniah Ustaz Azhar Idrus yang telah di kurniakan cahaya mata lelaki yang comel….seorang lagi keturunan Ustaz di lahirkan….
Baby boy ni adalah anak kedua dari isteri no 2 UAI….
Apapun tahniah..semoga menjadi macam ayahnya suatu hari nanti… ;)

p/s: mata ikut macam bapaknya kan??  :)

Norish Karman Anggap Semua Berlaku Adalah Kehendak Allah Susulan Dakwaan Lahir Anak Luar Nikah?!!!
Norish Karman merupakan nama yang tidak asing lagi dalam dunia seni tanah air. Bermula akhir tahun 2011 yang lalu, namanya terus menerus dipalitkan dengan kontroversi berkaitan fotonya melahirkan anak luar nikah tersebar luas di internet.

Ketika bertemu di majlis rumah terbuka Wanita Hari Ini (WHI) sebentar tadi, Norish memaklumkan bahawa dia terima segala dugaan yang Allah berikan kepadanya.

“Bagi saya, benda berlaku kerana Allah. Mungkin Allah beri dugaan ini untuk mengajar saya agar lebih kuat menghadapi segalanya. Manalah tahu dengan dugaan ini, ia dapat melonjakkan lagi nama saya.” ujar Norish sambil tersenyum.

Ketika ditanya bagaimana penerimaan ahli keluarga terhadap kelahiran bayi barunya, Norish memberitahu pihak media bahawa semuanya tiada masalah dan mereka sayang bayi tersebut.

“Semua orang sayang dia. Bayi ini tidak banyak bagi masalah kepada saya dan dia seorang bayi yang baik. Senang nak jaga dia.” ujar bekas pengacara Wanita Hari Ini.

Sepanjang sesi temubual, Norish turut meluahkan rasa kesalnya terhadap pelbagai tohmahan yang dilemparkan keatasnya dirinya. Bagi Norish, individu yang tidak mengetahui cerita sebenar, tidak layak untuk membuka mulut dan menyebarkan cerita yang tidak benar mengenainya isunya. -OA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...