muka

muka

Facebook Badge

TERBARU

Rabu, 3 Oktober 2012

PANAS : KOLEKSI GAMBAR POLIS TRAFIK MENGIKUT ZAMAN


gambar ini di ambil pada tahun 1973..nampak macho dan bergaya anggota polis pada masa itu..namun peredaran masa mengubah segalanya..

anggota trafik  mula menggunakan motosikal yang berkuasa tinggi pada masa itu dan pengenalan kepada uniform yang di pakai sekarang.
gambar anggota polis pakai skuter
ini gambar polis zaman sekarang..moto lagi besar dari tuannya

adakah ini kenderaan yang di gunakan anggota trafik di malaysia satu hari nanti..siapa tahu??

..apapun, selamat bertugas buat anggota trafik..POLIS MESRA, RAKYAT CERIA

GEMPAR BERAPI : POLIS MALAYSIA GUNA TOYOTA CAMRY PULA??


Prototaip MPV Toyota Camry Interceptor 2.4Dato' Sri Khalid bin Abu Bakar,memeriksa kenderaan prototaip MPV yang diterima.di harap dengan penerimaan kereta baru boleh mengurangkan kadar jenayah di negara kita..

GEMPAR BERAPI : AKSI ARTIS MALAYSIA BERSAMA KEKASIH??alif aziz bercium
alif aziz bercium
alif aziz bercium

PANAS : saban hari, makin banyak kes-kes seperti ini..tanpa segan silu..dimanakah maruah mereka??inikah yang diperjuangkan oleh umno, hidup melayu..melayu seperti inikah yang dibanggakan oleh umno..apabila perjuangan bangsa di lebihkan berbanding agama, inilah kesannya..tolak umno, selamat generasi muda malaysia..

GEMPAR BERAPI : USTAZAH KAWIN SEMBUNYI??

Assalamualaikum warahmatullah. Terlebih dulu saya ucapkan jutaan terima kasih kepada Harian Metro atas cerita yang diuar-uarkan. Saya juga tidak menyangka perkahwinan ini akan menjadi buah mulut orang dan menjadi satu pertikaian yang sepatutnya kita syukuri hikmah sesebuah perkahwinan.
Itu sepatutnya pandangan yang perlu ada apabila seseorang umat Muhammad mampu mendirikan perkahwinan yang pastinya membawa keberkatan dunia dan akhirat.
Untuk pengetahuan media, sebenarnya tidak timbul isu nikah sembunyi, nikah Siam dan sebagainya kerana perkahwinan saya pada 7 September 2012 di kediaman saya dan resepsi pada malamnya dihadiri hampir ribuan tetamu.
Saya juga mewakilkan pengurus peribadi saya, Haryati untuk menjemput pihak media dan rakan-rakan daripada stesen televisyen untuk hadir bersama.
Saya tak tahu dari mana datangnya cerita yang tidak benar ini apatah lagi perkahwinan sembunyi-sembunyi sekali gus menyebabkan ada hati-hati yang terluka.
Perkara sebegini adalah satu keaiban memandangkan saya juga dikenali sebagai ahli al-Quran yang mana dalam Islam, perkahwinan itu sendiri hendaklah diuar-uarkan supaya tidak timbul fitnah dan masalah kemudian hari.
Persoalan yang mempertikaikan saya isteri kedua sepatutnya tidak timbul, yang pastinya saya adalah isteri sah kepada Datuk Seri Mohammad Hizal Othman. Saya juga mempunyai prinsip di mana soal peribadi tidak perlulah dikongsikan bersama.
Jodoh pertemuan ajal maut di tangan Allah. Saya bersyukur kerana mempunyai suami yang penyayang, bertanggungjawab dan menjaga saya dengan baik. Setiap doa kebaikan pasti akan dibalas dengan kebaikan juga dan begitulah sebaliknya. Maka berdoalah yang elok-elok kerana setiap yang berlaku pasti akan ada hikmah di sebaliknya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...