muka

muka

Facebook Badge

TERBARU

Khamis, 15 Ogos 2013

GEMPAR BERAPI : NABILA HUDA DENGAN HALF SINGLETNYA

Nabila Huda dan Half singlet dihentam peminat
Nabila Huda dan Half singlet dihentam peminat:-Nampaknya gambar pelakon seksi, Nabila Huda Suhaimi atau lebih mesra dikenali sebagai Abil kembali diperkatakan umum selepas dia berkongsi gambar terbarunya di laman Instagram miliknya.

Abil telah memuat naik dua gambar yang menampakkan bahagian perutnya walaupun aktres itu telah mengaburkan bahagian yang terdedah itu kepada pengikutnya di laman sosial tersebut.

Dua keping gambar itu diambil Abil ketika bercuti di Langkawi, Kedah bersama teman lelakinya, Nas-T dan pengurusnya, Niesa Khalil.

Dari kebanyakan komen yang diterima, terdapat dua pihak, yang mana, satu menyokong sikap Abil yang tidak pernah hipokrit dengan kehidupan sosialnya sementera satu pihak lagi pula menasihati supaya aktres itu segera berubah dan tidak lagi berkongsi gambar sebegitu kepada umum.GEMPAR BERAPI : EMPAT GADIS ISLAM DI LARANG SERTAI MISS WORLD MALAYSIA 2013Umum mengetahui 4 gadis cantik yang beragama Islam nekad menyertai Miss World Malaysia 2013 telah dibatalkan penyertaan mereka oleh JAWI kerana melanggar fatwa yang dikeluarkan pada tahun 1996.
Berikut ialah biodata ringkas ke empat-empat peserta tersebut berserta dengan gambarnya sekali.Nama : Wafa Johanna De Korte
Umur : 19 tahun
Asal : Kuala Lumpur
Keturunan : Kacukan Belanda dan Melayu
Kerjaya : Terlibat dalam iklan televisyen sejak umur 5 tahunNama : Sara Amelia Muhammad Bernard
Umur : 20 tahun
Asal : Ipoh, Perak
Keturunan : Ibu kacukan British Melayu, ayah kacukan Iban Jerman
Kerjaya : ModelNama : Miera Syeikh
Umur : 19 tahun
Asal : Menetap di Singapura sebelum berpindah ke Malaysia
Keturunan : Kacukan Melayu dan Arab
Kerjaya : Terlibat dalam peragaan semenjak Tingkatan 3Nama : Kathrina Ridzuan
Umur : 23 tahun
Asal : Selangor
Keturunan : Kacukan Inggeris dan Melayu
Kerjaya : Model Iklan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...