muka

muka

Facebook Badge

TERBARU

Sabtu, 29 September 2012

GEMPAR BERAPI : ARTIS ISLAM BERTATOO PUTERI SARAH BT MEGAT ABD AZIZPANAS : MACAM-MACAM BERLAKU SEKARANG..INIKAH ARTIS YANG DIBANGGAKAN OLEH MALAYSIA..DIMANAKAH PERANAN KERAJAAN DALAM MEMBENDUNG GEJALA SOSIAL MELIBATKAN ARTIS..KENAPA BILA ADA ARTIS YANG BERHIJRAH DIKUTUK..DIMANAKAH PENYOKONG UMNO, KENAPA TIDAK DIKUTUK ARTIS INI YANG SECARA TERANG MENYALAHI HUKUM..KESIMPULANNYA, TOLAK UMNO, SEJAHTERA MALAYSIAGEMPAR BERAPI : PEREMPUAN DI SK0DEENG DIDALAM BASKejadian ini dirakamkan apabila wanita itu tertidur didalam bas.  Lelaki itu dikhabarkan asyik melihat bahagian sulit perempuan selama 10 minit..lama tuuu..kepada wanita-wanita diluar sana, berhati-hati semasa menaiki bas..jangan menjadi mangsa dan sila berpakaian menutup aurat bagi muslim.

PANAS : TUTUP AURAT, JAMIN KESELAMATAN DIRI SENDIRI DARI MEMBIARKAN ORANG LAIN MELIHATNYA..

GEMPAR BERAPI : PASANGAN MELAKUKAN PROJEK DI KOLAM
PASANGAN INI TIDAK MENYEDARI AKSINYA DIRAKAM OLEH CCTV..MEREKA SEDANG ASYIK MELAKUKAN AKSI DI SEBUAH KOLAM DI KONDOMUNIUM BUKIT TIMAH..MEREKA SEPATUTNYA BERFIKIR SEBELUM MELAKUKAN AKSI TERKUTUK DI TEMPAT AWAM..JANGAN SUATU HARI NANTI MALAYSIA BAKAL MENJADI SEPERTI INI DIBAWAH KERAJAAN YANG HANYA MEMENTINGKAN PEMBANGUNAN FIZIKAL DAN MENGABAIKAN PEMBANGUNAN ROHANI..LIHATLAH STATISTIK ANAK LUAR NIKAH DINEGARA KITA..ADAKAH ANDA MAHU SUATU HARI NANTI KETURUNAN ANDA MEMPUNYAI ANAK LUAR NIKAH??JIKA TIDAK, TOLAK UMNO, SEJAHTERA MALAYSIA..
GEMPAR BERAPI : 2 WANITA ISLAM DIKENDURIKAN MAT AFRIKA
SEKADAR GAMBAR HIASAN

INILAH AKIBATNYA APABILA PIHAK YANG DIPERTANGGUNGJAWABKAN MENSIA-SIAKAN AMANAH YANG DIBERIKAN..DIDIKAN DARI AWAL MENENTUKAN KEMANAKAH AKHLAK REMAJA MASA KINI..SEDARKAH ANDA KADAR SOSIAL MALAYSIA SEKARANG BERADA DALAM KEADAAN KRITIKAL..ADAKAH INI YANG ANDA MAHUKAN..SELAMATKAN MALAYSIA DARI KERAJAAN YANG GAGAL MENEGAKKAN UNDANG-UNDANG ISLAM DI MALAYSIA
SAKSIKAN VIDEO DIBAWAH

GEMPAR BERAPI : Wanita Tukar Baju Dalam Kereta Api


Wanita Shanghai Tukar Baju Dalam Kereta Api
GAMBAR dan rakaman video yang menunjukkan wanita-wanita Shanghai menanggalkan dan menukar pakaian mereka dalam kereta api menjadi topik hangat di China ketika ini.
Pada 22 Ogos, seorang warga internet telah mencetuskan kekecohan selepas memuat naik gambar dan rakaman video seorang gadis dalam kereta api Shanghai Metro.
Rakaman video itu menunjukkan gadis berkenaan sedang menanggalkan kesemua pakaiannya kecuali pakaian dalam dan memakai pakaian lain dalam gerabak kereta api.
Warga internet mempercayai bahawa gadis tersebut mungkin lewat untuk kerja atau melakukannya untuk menarik publisiti kerana pakaian yang dipakai kelihatan seperti pakaian seragam untuk tujuan ‘cosplaying’ (pementasan busana).


Wanita Shanghai Tukar Baju Dalam Kereta Api
Ada pihak yang mengatakan bahawa perbuatan sebegitu adalah tidak bermoral dan tidak enak dipandang manakala golongan lain tidak bersetuju dengan bantahan orang ramai.
Seorang pengguna intertet di China menulis, “Apa masalah besarnya? Pembangunan masyarakat sepatutnya bermakna lebih banyak kepelbagaian/kemajmukan. Jika kita terlalu berpegang kepada idea-idea tradisional, kita tidak akan dapat mengejar masa/fesyen. Adakah semua orang masih ingat tahun 80-an, di mana mengintai wanita di bilik air boleh mengakibatkan dihukum mati?
“Sekarang jika kita fikirkan tentang perkara itu, tidakkah ia begitu keterlaluan?
Sumber: Fann Sim | What’s buzzing? (Yahoo! News Malaysia)

GEMPAR : MP UMNO BUAT TUNTUTAN PALSU??Gambar belah atas ni.. gua snap dari paper BH.
Ahli2 Parlimen BN semua bersorak selepas Tn Hj Najib bentang Belanjawan.
Ternampak muker mamat penipu ni. Ahli Parlimen Sabak Bernam yang bersalah buat tuntutan palsu. Tuntutan duit RM 80 000 sedangkan projek tak buat pun semasa jadi ADUN Sg Air Tawar. 
# Kalu gua ler... gua malu wooo.
# Kah kah kah. Next PRU kalau tersenarai lagi mamat ni ... tak tau ler UMNO


sumber
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...