muka

muka

Facebook Badge

TERBARU

Rabu, 19 September 2012

GEMPAR BERAPI : BUDAK TUJUH TAHUN BERZNA


Sangat mengejutkan, seorang gadis kecil benar-benar melakukan hal 
semacam ini! Budak perempuan sekitar tujuh tahun membimbing seorang
 budak lelaki yang lebih muda darinya untuk melakukan hubungan seks! …. 
Generasi yang semakin PARAH… di manakah dia belajar aksi ini semua ??? … 
Bila beberapa orang datang, mereka berpura-pura tidak ada
 apa-apa kejadian yang berlaku… LICIK sungguh budak ni. 

melayukuhebat.com 

GEMPAR BERAPI : AKHBAR TERKANT0Iitulah, bila isu air selangor asyik dimainkan oleh pencacai umno, sampai terkena batang hidung sendiri..eja pun dah salah..

GEMPAR BERAPI : MUFTI PERAK SOKONG USTAZ AZHAR??


SURAT MUFTI PERAK SOKONG CERAMAH YANG BAKAL DIADAKAN OLEH USTAZ AZHAR IDRUS TERSEBAR...!!!!

Surat pengesahan yang pasti membuatkan bloggers UMNO terkedu bisu tergigit lidah dan jilat serta telan kahak pekat lendir mereka sendiri. Kalau benarlah Ustaz Azhar Idrus sesat dan sebarkan fahaman yang salah, mengapa Tan Sri Mufti Perak sanggup menyokong kuliah Ustaz Azhar Idrus di Perak?

Adakah TS Mufti Perak menyokong ajaran sesat yang dibawa Ustaz Azhar Idrus?

LAGI SEKALI UMNO SUDAH KANTOI LUMAT LUNYAI!!!!

GEMPAR BERAPI : PENGAKUAN PELANCONG : ARAK MUDAH DI MALAYSIA


byMohd Al Adib Samuri
http://www.al-adib.net/
Pengalaman belajar English bersama pelajar dari pelbagai negara membuka ruang kepada saya untuk melihat dunia dengan lebih luas. Saya bertemu dengan ramai manusia yang berstatus Muslim, tetapi mempunyai pelbagai wajah.
“Saya sudah merasa beberapa jenis alkohol di Malaysia. Menarik sekali.” Seorang Muslim Iran yang pertama kali keluar dari negaranya bercerita penuh bangga. Kelab malam di ibu kota Kuala Lumpur dirayapi setiap malam.

“Tiadakah arak di Iran, sehingga kamu terpaksa meminumnya di sini?” Saya membalas.
“Ada, tetapi dijual secara haram. Sukar didapati.” Lelaki 10 tahun muda daripada saya itu menjawab. Kemudian dia menyambung, “saya rasa ingin tukar mazhab. Jadi Sunni mungkin lebih mudah daripada menganuti Shiah.” Dia menambah yang dirinya begitu tertarik dengan keterbukaan negara Sunni seperti Malaysia, yang bebas untuk membuat dosa apa sahaja.
Bodoh! Hati saya membentak.
“Kamu hendak ikut saya pada malam ini?” Anak muda Iran itu mengajak rakan sebelah kirinya, seorang Russian setelah tahu saya adalah seorang Sunni yang taat. Hampir setiap hari dia akan bercerita tentang kelab malam yang baru dikunjungi, arak dan makanan haram yang diratah di bumi Malaysia ini.
Kehidupan sosial yang beraktivitikan maksiat.
 Kelab Sosial Pelbagai Nama dan Jenama
Kelab hiburan, diperindahkan sebutannya oleh P. Ramlee sebagai Kalabul Malami, memang destinasi yang menjadi pilihan bagi hati-hati yang menggemarinya. Malahan, media dan produksi tv di Malaysia tidak jemu memaparkan kelab malam sebagai destinasi pelepas tekanan perasaan, penghilang penat dan pengubat masalah hidup yang membelenggu. Medan pertemuan manusia socialite ini hanya beroperasi apabila menjelang malam hari, malah pengusaha di Malaysia menjadi terlebih Barat dengan membukanya sehingga lewat pagi. Malah, pada tahun 2010, terdapat menteri Malaysia yang hilang pedoman dengan memperuntukkan sejumlah dana kepada industri kelab hiburan bagi menarik minat pelancong luar. Nampaknya, budaya ‘clubbing’ tidak pernah hilang pada dada para pencinta dan pejuang maksiat. Budaya ini akan terus dipertahankan dalam jalur kehidupan mereka.
Lebih malang, apabila terdapat serbuan daripada pihak berkuasa agama terhadap kelab hiburan, pelbagai pihak bangkit mengkritik. Para liberalis akan kepanasan berhujah bahawa kesalahan moral tidak patut diangkat sebagai suatu perundangan, malah dosa peribadi tidak patut diambil tahu oleh pemerintah negeri. Para kapitalis pula asyik mengira figur kerugian yang tidak pernah ditunjukkan dengan kajian empirikal. Para pendukung sekularis juga bersuara sumbang mengkritik negara ini jangan cenderung mengikut jalan Taliban. Dunia moden ini menyaksikan pendosa dan ahli maksiat seringkali kelihatan terbela.
Tempat-tempat berkumpul ini tidak hanya berjenama kelab malam atau kelab hiburan. Malahan, ada juga berlabelkan pusat kesihatan, pusat kecergasan dan rumah kelab. Namun, kandungan dan aktivitinya sama.

Dosa Purba
Sebenarnya, cara hidup ber‘clubbing’ yang sering dilihat moden itu adalah maksiat purba yang telah lama wujud dalam peradaban manusia. Aktiviti yang kelihatan ‘cool’ itu adalah warisan daripada Kaum Nabi Lut.
أَئِنَّكُمْ لَتَأْتُونَ الرِّجَالَ وَتَقْطَعُونَ السَّبِيلَ وَتَأْتُونَ فِي نَادِيكُمُ الْمُنْكَرَ
Maksud: Kalian melakukan hubungan seks bersama lelaki, merompak di jalanan dan mendatangi tempat pertemuan untuk melakukan munkar. (al-Ankabut: ayat 29)
Kebanyakan kita hanya tahu bahawa kemurkaan Allah yang menimpa Kaum Nabi Lut disebabkan oleh kecenderungan orientasi seksual mereka yang melawan fitrah yang ditetapkan Allah. Sebenarnya, mereka turut melakukan dua lagi dosa iaitu merompak dan mendatangi kelab pertemuan untuk melakukan maksiat dan mungkar, sebagaimana yang diterangkan dalam ayat di atas. Apabila Nabi Lut berdakwah kepada mereka untuk meninggalkan tiga maksiat tersebut, mereka mencabar Allah dan Rasul-Nya agar segera menurunkan azab yang diancam ke atas mereka.
Ayat di atas juga menjelaskan bahawa manusia sudah ber’clubbing’ semenjak zaman dahulu lagi dan bermaksiat di dalamnya. Perkataan ‘nadi’ itu bermaksud tempat pertemuan orang untuk berkomunikasi, sebagaimana dijelaskan oleh al-Isfahani. (al-Isfahani, al-Mufradat fi Gharib al-Quran, Lubnan: Dar al-Makrifah, jil. 1, hlm. 486) Perkataan mungkar dalam ayat itu pula ditakrifkan oleh al-Isfahani sebagai setiap perbuatan yang dinilai oleh akal yang sihat sebagai suatu yang buruk atau jika tidak ditetapkan oleh akal tentang keburukan dan kebaikannya, syariat telah menganggapnya sebagai suatu yang buruk. (al-Isfahani, al-Mufradat fi Gharib al-Quran, Lubnan: Dar al-Makrifah, jil. 1, hlm. 505) Rumusannya, perbuatan berkumpul di suatu tempat pertemuan untuk melakukan kemungkaran telah lama dijadikan budaya hidup Kaum Lut. Apabila menyebut kemungkaran, segalanya terhimpun di tempat itu, sama ada meminum arak, menikmati seks terlarang mahupun berjudi.
Ibn Kathir ketika mentafsirkan ayat ini menjelaskan bahawa “kaum Lut melakukan dan membicarakan sesuatu yang tidak wajar di tempat pertemuan mereka yang mereka berkumpul padanya dan tidak mengingkari perbuatan mungkar yang dilakukan antara satu sama lain.” Terdapat banyak pandangan ahli tafsir tentang jenis kemungkaran yang Kaum Lut lakukan. Mujahid berpandangan bahawa Kaum Lut melakukan hubungan seksual di hadapan khalayak awam. Terdapat juga pendapat yang mengatakan mereka suka melaga binatang (bagi tujuan perjudian). (Ibn Kathir, Tafsir Ibn Kathir, Beirut: Dar al-Fikr, 1401H, jil. 3, hlm. 412) Terdapat suatu hadith yang menerangkan maksud ayat ini. Ummu Hani’ melaporkan bahawa:
سألت رسول الله عن قوله تعالى ( وتأتون في ناديكم المنكر ). قال: يخذفون أهل الطريق ويسخرون منهم .
Aku bertanya kepada Rasulullah tentang maksud ( وَتَأْتُونَ فِي نَادِيكُمُ الْمُنْكَرَ ).
Baginda menjawab: “Mereka melontar batu kepada pengguna jalan raya dan mengejek-ngejek mereka.” (Muhammad bin Isa, Sunan al-Tirmizi, Beirut: Dar Ihya’ al-Turath, jil. 5, hlm. 342, no. Hadith: 3190. Dihukumkan sebagai hasan oleh al-Tirmizi.)
al-Mubarakfuri ketika memberi komentar terhadap hadith di atas telah mengumpulkan pelbagai pendapat tentang jenis kemungkaran yang dilakukan oleh Kaum Nabi Lut, sebagaimana yang disenaraikan oleh Ibn Kathir. Selain kemungkaran yang dinyatakan oleh hadith di atas, Aisyah melaporkan bahawa mereka melakukan hubungan seks sesama lelaki secara terbuka di hadapan orang di tempat itu. (al-Mubarakfuri, Muhammad Abd al-Rahman bin Abd al-Rahim. Tuhfat al-Ahwazi, Beirut: Dar al-Kitab al-Ilmiyah, jil. 9, hlm. 36.)
Daripada perbincangan ini, jelaslah bahawa setiap perbuatan mungkar yang dilakukan di suatu tempat secara beramai-ramai sememangnya mendapat kemurkaan Allah. Ini kerana maksiat dan kemungkaran itu dilakukan secara terbuka, malah pelakunya merasa bangga serta tiada seorang pun menegur antara satu sama lain agar perbuatan itu dihentikan. Maksiat ‘clubbing’ yang klasik ini nampaknya terus bertahan di dunia moden dan tidak banyak inovasi yang ditawarkan oleh syaitan. Ringkas sahaja, arak, judi, muzik dan seks!

Hidup bersosial tanpa dosa
Mengapa perlu bersosial di premis penuh fitnah dan membuka pintu kepada pelbagai dosa?
Tidak salah untuk duduk berkumpul, berinteraksi dan melakukan aktiviti bersama. Ini kerana manusia memang dicipta Allah sebagai makhluk yang suka bersosial. Namun, interaksi sesama manusia perlulah berada atas landasan taqwa, iaitu rasa takut kepada Allah. Manusia yang berhubung dengan manusia lain atas dasar takut kepada Allah akan mencetuskan momentum untuk lebih dekat kepada Allah.
Hakikatnya, manusia berhubungan mengikut kecenderungan rohnya. Kaki masjid akan selesa berbicara dengan orang yang turut suka menghidupkan masjid. Manakala, ahli maksiat akan lebih gembira untuk melakukan dosa apabila duduk bersama-sama rakan sejenisnya. Dua jenis manusia ini sukar sekali berhubung hati. Inilah maksud bagi hadith yang dinyatakan oleh Rasulullah:
الْأَرْوَاحُ جُنُودٌ مُجَنَّدَةٌ فما تَعَارَفَ منها ائْتَلَفَ وما تَنَاكَرَ منها اخْتَلَفَ
Maksud: Ruh adalah seperti bala tentera yang terkerah, maka sesiapa yang mereka kenali, mereka akan bersamanya. Dan sesiapa yang mereka tidak kenali, mereka tidak akan bersama. (al-Bukhari, Muhammad bin Ismail. Sahih al-Bukhari, Beirut: Dar Ibn Kathir, 1987, jil. 3, hlm. 1213, no. Hadith: 3158.)
Kita punya pilihan untuk memilih untuk bersosial bersama ‘roh’ yang bagaimana dan di mana.

GEMPAR BERAPI : PELAKON SAMAN PENERBIT FILEM


LOS ANGELES: Pelakon wanita di dalam filem anti-Islam yang mencetuskan bantahan di seluruh negara Islam hari ini menyaman penerbit filem terbabit, atas dakwaan penerbit itu menipunya apabila memberitahu filem berkenaan adalah berkisar mengenai Mesir purba.

Cindy Lee Garcia adalah antara tiga pelakon wanita dalam filem itu yang tampil ke hadapan dengan tuduhan sama sejak meletusnya keganasan di negara Islam Timur Tengah, Afrika dan Asia minggu lalu. Garcia memfailkan saman di mahkamah Los Angeles atas dakwaan pencerobohan privasi, penipuan, fitnah dan dengan sengaja memberi tekanan emosi.
Beliau mengemukakan saman itu ke atas Nakoula Basseley Nakoula, lelaki yang berasal dari Mesir berusia 55 tahun dan kini menetap di Los Angeles, serta mengaku menghasilkan filem berkenaan sebagai.

Media AS melaporkan Nakoula menulis dan menerbitkan filem itu menggunakan nama samaran Sam Bacile sebelum berjaya dikesan. Beliau sudah disoal siasat semalaman Jumaat lalu oleh pihak polis sebelum bersembunyi bersama keluarganya.

Garcia turut menyaman laman YouTube dan pemilik Google kerana menayangkan filem berkenaan.

"Bacile menerangkan kepada beliau bahawa filem itu adalah sebuah filem pengembaraan mengenai Mesir kuno.
"Kini Garica dibelenggu ancaman bunuh dan hidup dalam ketakutan serta khuatir dengan keselamatan individu yang berada dekat dengannya," menurut kenyataan saman. - AFP 

GEMPAR BERAPI : RHSIA TERB0NGKAR


BN mungkin hilang separuh daripada kerusi Sabah'...M'SIAKINI

BN mungkin tewas lebih daripada 60 peratus kerusi parlimennya di Sabah dalam pilihan raya umum akan datang, kata seorang penganalisis politik dari negeri itu.

Pensyarah UiTM Sabah, Arnold Puyok berkata BN mungkin tewas di 14 daripada 22 kerusi yang diwakilinya di negeri tersebut.

Pembangkang mungkin berpeluang mudah di kerusi seperti
Kota Kinabalu, Sandakan dan Pensiangan, katanya.

"Saya tidak fikir deposit tetap itu akan kekal" katanya lagi yang merujuk kepada gelaran popular untuk Sabah dan Sarawak yang secara tradisinya menjadi kubu kuat BN.

Beliau bercakap dalam majlis perbincangan meja bulat di Kuala Lumpur yang dianjurkan oleh kluster politik, keselamatan dan hubungan antarabangsa Majlis Profesor Negara.

ADUH!!!!....MENGAPALAH PENSYARAH INI KASI PECAH RAHSIA....SENYAP-SENYAP SUDAHLAH... KITA KASI NAJIB RAZAK DAN KONCU-KONCUNYA SYOK SENDIRI..

ALAMATNYA LAGI LAMBATLAH PRU KE-13

GEMPAR BERAPI : VIDEO PENGASUH TERLMPAU


Malaysia telah digemparkan dengan video seorang pengasuh yang bernama Ira yang telah memukul dan mendera seorang bayi di rumah pengasuh.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Video Pengasuh Ira Si Jahanam Memukul Bayi (Kejam!) | Hari ni laman sosial Facebook telah digemparkan dengan penyebaran sebuah video yang menunjukkan seorang pengasuh yang bernama Ira memukul, menendang dan menghempas seorangbayi comel yang baru belajar merangkak. Yang menjadi kekesalan ialah satu, perangai pengasuh yang bernama Ira yang sudah semacam dirasuk hantu syaitan bertanduk tiga tu, kedua ialah perakam video yang langsung tidak mengambil langkah untuk menahan perilaku Ira si jahanam tu dari mendera bayi yang tidak berdosa itu. Memang bayi tersebut mungkin ada berbuat salah sedikit. Dari pengamatan admin, kemungkinan besar bayi tersebut telah merosakkan handphone atau apa2 barang kepunyaan Ira Si Jahanam. Tetapi perlu ke mendera dan memukul bayi seperti itu. Admin turut mempunyai anak kecil. Memang tidak dapat bayangkan jika anak kecil admin diperlaku seperti itu. Diharap, pihak berkuasa dapat menyiasat dan mengambil hukuman tegas kepada tempat mengasuh itu dan perempuan jahanam yang bernama Ira itu. Kat bawah dan atas ada video kejam pengasuh bernama Ira si Jahanam di Malaysia yang memukul bayi. Nak menangis admin tengok video nih.

UPDATE 1: Ni video tahun lepas. Perempuan Ira gila ni dh kena tangkap, dlm proses perbicaraan lagi. Perempuan ni xberapa betul sgt. skg anak dia org lain yg jaga. tp anak dia dlm trauma lagi. bila ada org nk pegang, dia nangis. perempuan yg record ni dh pernah cuba halang tp kene blasah, so dia terpaksa record senyap2 dan tunjuk bukti kat polis.
UPDATE 2: Berhubung dengan penyebaran video penderaan bayi melalui media sosial,PDRM telah menerima hampir 300 aduan dan komen daripada orang ramai yang rata-rata bersimpati dan prihatin dengan nasib bayi tersebut. Untuk makluman, kes tersebut telah dilaporkan di IPD Petaling Jaya pada 29 Mei 2011 dan tangkapan telah dibuat pada hari yang sama. Pelaku merupakan ibu kandung kepada bayi perempuan yang didera. Wanita tersebut kini sedang menjalani hukuman penjara selama 18 bulan bermula pada tarikh tangkapan di bawah Seksyen 31(1) Akta Kanak-Kanak 2001.
MELAYUKINI.NET

GEMPAR BERAPI : BUDAK BERZNA DI BELAKNG RUMAH??


macam-macam yang berlaku sekarang..budak-budak kecil dah pandai buat....dari kecil dah ditayangkan dengan rancangan-rancangan yang berbentuk 18 sx..mana peranan kerajaan untuk membendungnya..jangan satu hari nanti anda melihat anak anda pula yang terpampang hasil sistem barat yang kita amalkan selama ini.
(sumber gambar klikunic.com)

PANAS : MAK LAWA, ANAK CUN


BUKAN calang-calang wanita yang masih disunting agensi model untuk menjadi peragawati pada usia mencecah 32 tahun dan sudah punya lima anak.

Itulah pengalaman dilalui Noor Kartini Noor Mohamed, 46, yang dikatakan memiliki kecantikan luar biasa dan menjadi buah mulut masyarakat, terutama di Pasir Mas, Kelantan, satu ketika dulu.

Malah, dalam tempoh lima tahun aktif sebagai peragawati, ibu kepada 10 cahaya mata itu beberapa kali menjadi penghias kulit muka depan majalah wanita terkemuka tempatan.

Legasi kecantikan dimiliki Kartini kemudian diwarisi anaknya, Noor Neelofa Mohd Noor, 24, atau lebih mesra disapa Lofa, malah jika dilihat gambar pada waktu muda, ternyata wajah dua beranak ini tidak banyak berbeza. 
keluarga+neelofa 
WARISI KECANTIKAN... Neelofa bersama keluarga.

Menceritakan kecantikan dimiliki, Kartini berkata, dia mensyukuri kelebihan diberikan Allah kepadanya serta keluarga dan ia diwarisi turun-temurun.

“Saya tidak pernah berasakan diri cantik, namun apabila orang memuji, saya bersyukur. Maklumlah, kalau hendak kata cantik, ada di kalangan ahli keluarga lain mahupun saudara-mara juga tidak kurang cantiknya. Bagaimanapun, kata orang, kecantikan itu subjektif dan orang luar yang menilainya,” katanya. 

GEMPAR BERAPI : GADS DIR0G0L DLM BLK AIR


1- Suspek turut menggeledah bilik tidur mangsa untuk mencari barang berharga.

2- Mangsa diheret dari bilik tidurnya sebelum dirogol dalam bilik air.

Berita dari sinarharian : Gadis dirogol lelaki kemaruk seks dalam bilik air


KUALA LIPIS - Berikutan tidak mampu mengawal nafsu serakah, seorang lelaki sanggup menceroboh rumah seorang gadis sunti di Kampung Gemunchor, di sini, kira-kira jam 10 malam kelmarin.

Lebih menyayat hati, suspek bersama dua rakan sanggup mengikat ibu gadis terbabit sebelum mengheret mangsa yang berusia 17 tahun ke dalam bilik air lalu merogolnya.

Ketua Polis Daerah, Superintendan Abdul Razak Hassan berkata, sebelum kejadian berlaku, suspek bersama dua rakannya dipercayai pergi ke rumah mangsa dengan menaiki sebuah kereta.

"Suspek dan dua rakannya menaiki sebuah kereta dan berhenti di hadapan rumah mangsa sebelum memecah masuk melalui pintu belakang yang tidak berkunci.

"Suspek kemudiannya mengikat ibu mangsa di bahagian dapur sebelum mengheret mangsa yang ketika itu berada di rumah tamu ke bilik air untuk merogolnya," katanya, di sini, semalam.

Abdul Razak berkata, selepas merogol mangsa, suspek bertindak merampas gelang tangan emas milik ibu mangsa sebelum melarikan diri.

"Namun dalam keadaan tergesa-gesa, gelang tangan itu terjatuh di pekarangan rumah mangsa. Mangsa kemudiannya bertindak berlari ke rumah kakaknya yang terletak kira-kira 500 meter untuk meminta pertolongan," katanya.

Abdul Razak berkata, mangsa kemudiannya dibawa ke Ibu Pejabat Polis Daerah Lipis untuk membuat laporan polis sebelum dihantar ke hospital bagi mendapatkan rawatan susulan.

"Berdasarkan siasatan awal daripada mangsa dan ibunya, polis percaya suspek mengenali keluarga terbabit. Ibu mangsa juga dipercayai dapat mengecam suspek berdasarkan bentuk tubuhnya.

"Polis giat mengesan suspek yang dipercayai tinggal berhampiran dengan rumah mangsa," katanya.

Manakala, mangsa pula menerima rawatan di Hospital Sultan Haji Ahmad Shah, Temerloh, akibat cedera selepas bergelut dengan suspek.


Acu parang

Sementara itu, nenek mangsa yang mahu dikenali sebagai Wan ketika ditemui Sinar Harian memberitahu, dia turut berada dalam sebuah bilik di rumah sama ketika kajadian itu berlaku.

Wan berkata, anaknya berada di dapur, sementara cucunya pula sedang mengemas pakaian dalam bilik tidur kerana mahu kembali ke asrama sekolahnya, semalam.

Kemudian dia dikejutkan dengan kekecohan di ruang dapur sebelum mendengar anak dan cucunya meminta tolong.

"Saya keluar dari bilik selepas mendengar suasana kecoh di dapur sebelum melihat dua lelaki sedang mengacukan golok ke leher anak saya. Kemudian, saya nampak seorang lagi lelaki mengheret cucu keluar dari bilik dan dibawa ke bilik air," katanya.

Menurutnya, akibat ketakutan, dia masuk ke dalam bilik sebelum menolak katil ke pintu untuk menghalang penjenayah masuk.

"Penjenayah itu menendang pintu bilik, tapi tak dapat membukanya. Ketika itu, saya masih dengar jeritan anak dan cucu meminta tolong. Saya hanya mampu menangis sambil berdoa supaya keluarga tidak diapa-apakan penjenayah itu," katanya.


Mangsa pengsan

Wan berkata, lebih kurang 15 minit kemudian, keadaan kembali tenang apabila semua penjenayah melarikan diri. Menurutnya, dia memberanikan diri keluar dari bilik untuk melihat anak dan cucunya.

"Ketika keluar, saya dapati anak saya sedang menangis, manakala cucu sudah tiada dalam rumah kerana keluar meminta bantuan kakaknya yang tinggal berhampiran," katanya.

Manakala, kakak mangsa yang enggan dikenali berkata, adiknya berlari dalam keadaan separuh bogel ke rumahnya untuk meminta pertolongan.

"Saya mendengar jeritan adik meminta tolong dan memberitahu dia bersama ibu jadi mangsa rompakan. Namun saya terkejut apabila melihat dia dalam keadaan separuh bogel dan memberikan sehelai kain batik untuk dipakai sebelum dia pengsan di rumah saya," katanya.

Sinar Harian difahamkan seorang daripada suspek adalah bekas banduan berusia dalam lingkungan 50-an yang pernah menjalani hukuman penjara atas kesalahan rogol. Lelaki itu dikatakan sudah mengamati pergerakan mangsa ketika bertemu di sebuah kenduri beberapa hari sebelum kejadian .

Suspek dipercayai memecah masuk melalui pintu belakang yang tidak berkunci.

PICTURE-HOW THE MEDIA CAN MANIPULATE OUR VIEWPOINTbagaimana media boleh memanipulasi sesuatu perkara. tidak sahaja gambar, malah video yg sekerat2 keratan akhbar sekerat2 @ ucapan yg sekerat2 utk kepentingan pihak yg tertentu...(gamoknye 'aqal2 demo2 pn sekerat2 jg kn??... gunakan akal utk membuat sesuatu tindakan..

GEMPAR BERAPI : MAINN PUTERII MANA??BIAR KERATAN AKHBAR BERBICARA....PARA PENGIKUT UMNO/BN MASIH ADA YANG MENGAMALKAN PERKARA SYIRIK DAN KHURAFAT SEBAGAI SALAH SATU CARA HIDUP MEREKA...

ISLAM WASSATIYAH PEGANGAN UMNO...

GEMPAR BERAPI : DAH KORK, JILT


Perasa strawberry mungkin? Inilah yang dikatakan sedap hingga menjilat jari. Muka minah ni memang cun tapi sayang otak tak betul. Dah korek jilat… adoiiiii. 


MELAYUKUHEBAT.COM

GEMPAR BERAPI : UMNO TIPU KUOTA HAJI??PENIPUAN KUOTA HAJI PECAH... BUKAN MALAYSIA SAJA DITOLAK BAHKAN 40 NEGARA LAIN PUN SAMA.....

Kerajaan Arab Saudi memohon maaf kerana telah menolak permintaan 40 negara termasuk Malaysia untuk menambah kuota haji mereka tahun ini... ianya berikutan projek-projek pembangunan sedang berjalan di di dua bandar suci Mekah dan Madinah menurut laporan akhbar-akhbar tempatan di negara tersebut hari ini.

Selama hari ini kita semua ditipu hidup-hidup oleh Pemimpin Umno yang kononya Perhimpunan Bersih 3.0 menjadi punca Kerajaan Arab Saudi marah dan INGIN MENGURANGKAN kuota haji tapi kenyataan hari ini membuktikan tiada kouta dikurangkan cuma cuma kouta tambahan jer yang tak diberi bukan saje yang di mohon oleh Malaysia tetapi 40 negara.

P/S : 40 negara tu tak terlibat dengan bersih 3.0 pun....kahkahkahkahkah...dulu, kini dan selamnya PEMBOHONG....kalau tak menipu bukan AMENO namanya...kuikuikui

GEMPAR BERAPI : REMAJA BERD0A SAMBIL MKSIAT
Errr.., sebenarnya gua agak ketinggalan dalam bab berdoa cara baru ni.. Tak tahu pulak boleh berdoa selepas bermaksiat ye..

Mungkin dengan cara yang dipraktikkan oleh couple melayu dalam gambar tu, Tuhan akan lebih mudah makbulkan doa dorang kot..

Tak pun
, dengan cara berdoa selepas berpeluk sakan, Tuhan akan restui hubungan dorang.. Perghh.., memang superb la beb bebudak sekarang kann..
Inilah remaja-remaja yang diperkenalkan oleh puak-puak umno hasil kemerdekaan kita selama ini..bukan menidakkan kebaikkan umno, tetapi keburukan lebih banyak apabila umno memerintah..sanggupkah satu hari nanti anda melihat anak anda pula yang terpanpang??fikirlah sendiri

GEMPAR BERAPI : WANG KEBAJIKAN DIS0NGLAP??


BN BERKUASA LAGI ... TERUS MENERUS JADI MACAM NI

RAKYAT KINI BEBAN DENGAN MACAM2 MERAKA SUKA2 AMBIL YANG BUKAN HAK MEREKA .....

SAMM TELAH MEMBUAT LAPORAN TENTANG HAL INI ...
TUMBANGKAN BN/UMNO !!!!!!
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...