muka

muka

Facebook Badge

TERBARU

Jumaat, 13 September 2013

GEMPAR BERAPI : RAJA AZMI BAGI CUCU ROKOK??Kuala Lumpur: “Saya sangat terkejut dan sedih dengan pemikiran kolot segelintir pihak sewenang-wenangnya menjatuhkan hukum tanpa usul periksa dengan apa yang mereka lihat,” kata penerbit filem Raja Azmi Raja Sulaiman berhubung kontroversi terbaru gambarnya bersama cucu Muhammad Ariq Mohd Shadan, sembilan bulan, yang menghisap objek kelihatan seperti rokok di akaun Instagram miliknya, Khamis lalu.

Ketika dihubungi semalam, Raja Azmi, 54, berkata, dia amat terkilan dengan cemuhan dan kritikan masyarakat ke atas gambar itu tanpa mereka mengetahui bahawa objek yang disangkakan rokok itu adalah gula-gula.“Ada yang memaki-hamun dan cemuh macam-macam selepas tengok gambar itu. Padahal mereka tidak tahu objek disangkakan rokok itu hanya gula-gula.

“Gambar itu diambil secara spontan ketika Kak Mi bergurau dengan cucu. Kebetulan, s “Sepupu Kak Mi baru balik dari Amerika Syarikat dan membawa pulang pelbagai gula-gula berbentuk rokok, bom serta pistol.

“Dia (cucu) pula pilih gula-gula itu dan memasukkan ke dalam mulutnya. Gambar itu comel, jadi Kak Mi berkongsi di Instagram tanpa menduga ia mengundang kontroversi pula,” katanya.

Penerbit filem ‘...Dalam Botol’ itu berkata, susulan kekecohan itu dia berasa serik dan bimbang untuk berkongsi gambar peribadinya dengan khalayak pada masa akan datang.

“Selepas ini saya rasa takut hendak kongsi gambar peribadi di Instagram lagi,” katanya.

GEMPAR BERAPI : ARTIS KANTOI LUV BITE??

 [Image: 7bb8_bra+1.jpg]
Apalah nak jadi kepada anak-anak muda kita sekarang nih..? Dah tak ada kesedaran sivik langsung!! Korang tengok lah gambar tu, muda-muda lagi dah buat kerja pelik.. Gua pun tak jahat macam ni masa gua muda-muda dulu beb.. Ishh.., ni dah kira kantoi big time nii Kalau gambar dah tersebar...


Nk tahu sapa artis ni ?-


-

--

-


-
-

[Image: 9711_bra+2.jpg]
Moral of the story. Jangan sepahkan pakaian dalam merata-rata. wakakaka

GEMPAR BERAPI : MACAI UMNO PERLEKEH SYAHADAHMacai 1 Malaysia hasil kelahiran umNObn selama memerintah..

# nie duk perlekeh syahadah xde yg nk amik tindakana ke ?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...