muka

muka

Facebook Badge

TERBARU

Isnin, 22 Oktober 2012

GEMPAR BERAPI : MUNGKINKAH GAMBAR INI YANG MEMBUATKAN SOI LEK HINA ISLAM??


Mungkin gambar-gambar dibawah ini yang mendorong MCA melancarkan kempen anti hudud dan anti PASnya..
MCA tahu bahawa masyarakat Cina kini berfikiran terbuka terhadap PAS dan boleh menerima PAS dan MCA juga mengetahui bahawa orang Cina kini semakin faham hudud tidak terlaksana ke atas penganut agama Buddha,Kristian dan Hindu..

Maka satu "percikan" perlu dilakukan untuk membuat perselisihan antara agama dan bangsa sebelum PRU 13.

Itulah sebabnya MCA menghina Islam dan hukum-hukum Allah..
MCA juga turut memberikan maklumat yang salah berkenaan hudud kepada masyarakat bukan Islam..

bagi menakut-nakutkan bukan Islam... 

Dapat juga dilihat serangan terhadap Islam dan hudud ini turut diketahui dan direstui oleh UMNO sedari awal lagi memandangkan kesemua pemimpin UMNO diam seribu bahasa apabila MCA memulakan serangan penghinaan terhadap Islam...

Dan jika perancangan jahat ini berhasil,UMNO dan MCA sama-sama dapat hasilnya bagi meneruskan aktiviti mereka merampas wang rakyat..

Mungkin keadaan-keadaan di dalam gambar inilah yang membuatkan MCA memikirkan mereka perlu lakukan sesuatu bagi menakut-nakutkan masyarakat Cina terhadap hukum-hukum Islam..
walaupun Chua Soi Lek tahu sangat bahawa hukum-hukum Islam hanya untuk orang Islam sahaja...


 

Barulah kita faham kenapa MCA semakin galak menghina Islam..
MCA berbuat demikian hanya untuk "nyawa" politik mereka di saat mereka bakal kehilangan kuasa...

UMNO pula hanya menunggu diam menanti keputusan samada permainan agama MCA ini berjaya atau tidak...

SUMBER

GEMPAR BERAPI : BLOGGER P0RN0 MINAT SOI LEKSelepas menyerang PAS dan memperlekeh Islam, presiden MCA Datuk Seri Chua Soi Lek hari ini boleh berbangga dengan aksi ranjangnya apabila menjadi idola penulis blog seks dan partinya kini juga mendapat sokongan daripada Perkasa.Penulis blog seks kontroversi Alvin Tan, pelajar undang-undang Universiti Kebangsaan Singapura (NUS) yang bakal dikenakan tindakan oleh universiti tersebut menulis bahawa Chua adalah idolanya, secara seksual.
“Saya memandang tinggi kepada Dr Chua Soi Lek, secara seksual. Kelakar bagaimana semua ini terjadi,” kata Tan dalam laman Facebooknya.
Tan dipercayai sedang memberikan respon kepada Ketua Pemuda MCA Wee Ka Siong yang berkata parti MCA tidak boleh menerima tindakan beliau dan teman wanitanya Vivian Lee, 23 yang terlibat dalam aktiviti seksual dan memuatnaiknya ke dalam blog mereka.
Komen Tan terhadap Chua, yang terkenal dengan video skandal seksnya dengan seorang wanita di bilik hotel yang tersebar kepada umum, seperti satu penampar teruk kepada MCA yang mengambil peluang di perhimpunan agong mereka untuk menghentam habis-habisan pemimpin PAS.
Selain itu, walaupun menghina hudud dan Islam bertubi-tubi, MCA hari mendapat sokongan daripada Perkasa.
Presiden Perkasa Datuk Ibrahim Ali bertegas, “MCA lebih banyak bawa kebaikan daripada DAP” dan berkata penghinaan MCA terhadap hudud adalah “terpaksa”.
“Walaupun terguris tapi itu bukan soalan pokok. MCA terpaksa bercakap sebegitu. Beliau hanya memberi pandangan tapi tak bererti kita perlu bermusuh,” kata Ibrahim yang dipetik laman FMT.
Skandal seks Chua hampir membunuh karier politiknya, tetapi pemimpin yang berumur lebih 60 tahun lebih itu kembali menjadi presiden MCA pada 2010 apabila berjaya memenangi hati perwakilan partinya.
Hujung minggu lalu, Chua mempertahankan kenyataan seorang pemimpin wanita MCA bahawa Nik Aziz telah menggalakkan rogol terhadap wanita bukan Islam.
“Kerana baginya, mata bersambung dengan kemaluan, jadi apabila anda terpandang, anda akan ghairah.
“Ini bukan saya yang kata, ini Nik Aziz yang kata. Saya boleh tunjukkan video tersebut jika kamu berminat [ceramah Nik Aziz],” kata Chua.
“Saya boleh mendapatkan pita tersebut serta-merta jika anda berminat untuk menontonnya,” kata Chua, tidak merujuk kepada video seksnya tetapi ucapan Nik Aziz.
Semalam Harakahdaily melaporkan bahawa sumber dalaman Umno berkata Umno kini resah bahawa undi Melayu akan beralih kepada PAS selepas parti syaitan yang dikenali membiarkan orang seperti Chua menyerang ulama seperti Nik Aziz dengan biadap sekali.
“Kalau orang lain, mungkin tak seteruk ini. Tapi Chua, habislah Umno kali ini,” kata sumber dalaman Umno kepada Harakahdaily.
Sumber: Harakah Daily

GEMPAR BERAPI : SIAPAKAH JUARA BERKEMBAN ARTIS MALAYSIA??Juara Berkemban kategori Artis Wanita.
calon- calon nya ialah
atilia
atilia
noryn aziz
norynaziz1
nurul
nurul1
Fasha Sanda
fasha

dan calon favourite kami ialah…
Nek JijahBEAUTIFULNARA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...