muka

muka

Facebook Badge

TERBARU

Rabu, 31 Oktober 2012

GEMPAR BERAPI : ANAK LUAR NIKAH LAHIR SETIAP 17 MINIT DI MALAYSIAPANAS  : GEJALA SOSIAL YANG BERTAMBAH BURUK SEPERTI PERGAULAN BEBAS MENYUMBANG KE ARAH PERKARA INI.APA YANG DILAKUKAN UMNO SELAKU PARTI TERAJU DI DALAM KERAJAAN UNTUK MEMBENDUNG MASALAH INI DARI MEMBARAH LEBIH TERUK LAGI??BERDASARKAN PENGAMATAN, TIADA USAHA YANG PROGRESIF YANG DI JALANKAN OLEH PIHAK BERWAJIB. . KEPADA PEMIMPIN-PEMIMPIN KERAJAAN YANG BERKAITAN, JANGAN HANYA MAKAN GAJI BUTA. INGAT, INILAH JUGA GENERASI YANG BAKAL MEMIMPIN MALAYSIA SUATU HARI NANTI.

GEMPAR BERAPI : INTAI ANU PEREMPUAN GUNA HANDPHONE
Sekarang ni aktiviti skodeng telah tumbuh bagaikan cendawan yang beracun. Kalau zaman dulu aktiviti skodeng berlaku di tandas pada waktu malam, sekarang tidak lagi. Di tempat yang ramai orang dah keadaan yang terang pun boleh jadi aktiviti skodeng.

Cuma yang berbeza kaedahnya, zaman dulu skodeng melalui tandas rumah orang sekarang hanya menggunakan telefon bimbit. Inilah salah satu keburukan telefon bimbit.

GEMPAR BERAPI : MEMUJUK PEREMPUAN MENGHISAP ANU


Semoga semua mendapat manfaat. Kepada lelaki semua, jangan marahkan saya kerana menyedarkan perempuan semua. 

Pertemuan pertama : Lelaki akan meminta nombor telefon untuk berkenalan. (Mungkin ini perkara biasa zaman sekarang)

Kedua : Berjinak-jinak mengajak anda memegang tangan. (Sesetengah daripada mereka berasa biasa akan perkara ini)

Ketiga : Mereka akan meminta izin kepada anda untuk melakukan perkara yang lebih seperti meraba-raba atau berkucupan. (Jika anda melayan permintaan mereka, anda telah terperangkap)

Keempat : Pada masa ini, mereka cuma mempunyai satu langkah sahaja lagi untuk merampas mahkota anda. Awas!! 

Kelima : Saat mereka meninggalkan anda. Ini yang paling kami tidak gemari. Dah bantai sedap-sedap, boleh blah macam tu je...

Anda masih blurrr?? Lihat karikatur di bawah.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...