muka

muka

Facebook Badge

TERBARU

Sabtu, 14 September 2013

GEMPAR BERAPI : GAMBAR HANEZ SURAYA BERSAMA KEKASIH DI PANTAI?

Kalau sudah seorang selebriti untuk kembali menjalani kehidupan solo, pastinya gerak geri mula di’perhati peminat yang mahu tahu siapakah gerangan orang bertuah bakal bergelar kekasih seterusnya ‘kan? Sudah seperti episod drama dalam dunia nyata.
Kami menerima dua keping gambar hari ini dari seorang peminat yang mendakwa merupakan gambar pelakon Hanez Suraya bersama seorang lelaki yang tidak di’kenali dan mereka nampak begitu mesra berlatarbelakngkan pantai nan indah.
#18 Gambar Hanez Suraya Bersama Kekasih Baru Di Pantai? - ROTIKAYA               #22 Gambar Hanez Suraya Bersama Kekasih Baru Di Pantai? - ROTIKAYA
Hanez Suraya sebelum ini bercinta dengan penyanyi Awi Rafael tetapi percintaan mereka tidak bertahan lama dan putus beberapa bulan yang lalu.
Jadi, adakah sekarag Hanez Suraya sudah bertemu dengan kekasih baru kini atau ini sekadar gambar gimik dengan seseorang yang rapat dalam hidupnya?
#17 Gambar Hanez Suraya Bersama Kekasih Baru Di Pantai? - ROTIKAYA              #20 Gambar Hanez Suraya Bersama Kekasih Baru Di Pantai? - ROTIKAYA      
Dan ya, Hanez Suraya ada ke Pulau Tioman, Pahang baru baru ini dan menguatkan andaian yang gambar ini masih segar dari ladang. Enjoice?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...