muka

muka

Facebook Badge

TERBARU

Ahad, 15 September 2013

GEMPAR BERAPI : BLOGGER NO. 1 UMNO LARIKAN ANAK??

GEMPAR!!! BLOGGER UMNO NO1 LARIKAN ANAK?!!!


Bahawasanya mahkamah telah memerintahkan bahawa hak jagaan sementara 2 orang anak yang bernama Wan Cassandra dan Wan Camillea diserahkan kepada pihak pemohon iaitu Bellina binti Omar Shaifuddin Chin berkuatkuasa serta merta bermula 10/9/2013.

Tetapi malangnya bila bekas isteri Papagomo bersama keluarga, wakil2 peguam dan serta bantuan dari beberapa anggota polis telah pergi ke rumah dan ofis Wan Azri aka Papagomo untuk menuntut anak anak namun tidak berjaya dan usaha ini telah dua kali gagal kerana dipercayai ia disembunyikan Papagomo.

Dengan itu mohon kerjasama pada pembaca yang membaca status ini sekiranya ada ternampak, terserempak dan mengetahui lokasi atau kedudukan anak anak tu maka bolehlah korang cekup Papagomo dan selamatkan anak anak yang x bersalah itu. Bersama kita mendoakan semoga anak-anak ini dikembalikan kepada ibunya dalam keadaan yang baik.

Aku doakan keselamatan anak2 pn Bellina.. Seterusnya kembali kepada ibu yang tentu merindui puteri2nya sepenuh hati. Kuatkan semangat demi ank2 dan teruskan doa.... Kurang ajar punya papagemuk!! X serik serik lagi!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...