muka

muka

Facebook Badge

TERBARU

Khamis, 11 Oktober 2012

GEMPAR BERAPI : SAYA HANYA BERTUDUNG DI KENDURI DAN MASJIDErrr..., yang gua tahu, bertudung tu sebenarnya untuk tutup aurat.. Kalau setakat pakai tudung untuk pergi kenduri dan ke masjid, baik takyah pakai terus.. 

Gua pun pening.., macam-macam peel artis kita sekarang ni yee.. Tegur pun salah.., tak tegur lagi salah...

Gua rasa.., sebenarnya bahaya jugak statement dari Raja Ema tu beb.. Bukannya apa.., gua takut apa yang dia cakap tu akan jadi ikutan je..

Maklumlahh..., artis ni ada ramai pengikut.. Takut-takut ada pulak yang buta perut terpengaruh nanti...
--------------------------------------

Harian Metro melaporkan, penyanyi dan pelakon Raja Ema kesal dengan sesetengah pihak yang memandang negatif apabila beliau tidak bertudung sewaktu bergambar didalam sebuah majalah..

"Saya masih bertudung dan berpakaian menutup aurat apabila menghadiri majlis yang sesuai seperti kenduri kendara dan ke masjid.

"Terus terang, saya tak faham kenapa isu buka tudung pula yang digembar-gemburkan kerana saya sudah bertahun-tahun tidak bertudung cuma ramai orang yang tak tahu kerana saya sudah lama tidak aktif dalam bidang hiburan lagi.

Raja Emma turut menyatakan pendapatnya berkaitan pemakaian tudung, di mana setiap individu haruslah dengan rela hati untuk melaksanakan kewajipan tersebut dan bukanlah kerana terpaksa.

"Saya tidak mahu sekadar bertudung saja tapi pakaian tetap mengikut bentuk badan, menjolok mata atau bertudung tapi masih mendedahkan sebahagian rambut.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...